• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Viden om caviar

Caviar produceres i dag over hele verden og består primært af æg fra opdrættede stør. Støropdræt er ekstremt krævende da velsmagende caviar kræver både vand og foder af meget høj kvalitet og en god portion tålmodighed. Uanset oprindelse, afhænger kvaliteten derfor i høj grad af den enkelte producent. 

 

  I Løgismoses gourmetsupermarked kan du finde et bredt udvalg af caviar typer i forskellige størrelser.  

ROSSINI

I dag produceres der caviar i det meste af verden, udelukkende fra opdrættede stør. Som den første i Skandinavien så Jacob Marsing-Rossini fordelene ved overgangen fra vild til farmet caviar, hvilket gav afsæt til et tæt samarbejde med de bedste producenter af caviar i verden. ROSSINI CAVIAR skeler ikke til geografi, men udelukkende til kvaliteten af de forskellige typer caviar og garanterer en ensartet og høj kvalitet hele året rundt.

Den delikate rogn saltes umiddelbart efter høsten og modner efterfølgende, så saltet og æggenes fine olier udvikler den enestående smag. Er du mest til den faste og rige Baerii, den friske og letsaltede White Sturgeon, den frugtige og fyldige Oscietra eller den delikate og cremede Gold Selection? Du kan finde dem alle i størrelser fra 30-125g fra Rossini.

HVILKEN CAVIAR ER DU MEST TIL? 

BAERII
Konsistens: Medium/fast
Smag: Intens - Umami - Nøddenoter

WHITE STURGEON
Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Frisk hav - Letsaltet

GOLD
Konsistens: Fast
Smag: Mild - Letsaltet - Fin syre

OSCIETRA
Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig

OSCIETRA LYS
Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig

BELUGA SIBERIAN
Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Rig - Nøddenoter

BELUGA
Konsistens: Delikat
Smag: Forførende - Smørfedme - Nøddenoter