• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismose butikker

Løgismose Nordre Toldbod

Læs mere

Mandag-fredag: kl. 10.00-19.00, lørdag: kl. 10.00-17.00

Følgende åbningstider er gældende t.o.m. 28. marts 

Se info om midlertidig lukning nedenfor

Løgismose Mejeriudsalg

Læs mere

**INFO VEDR- COVID-19 - MEJERIUDSALGET**

 

Mejeriudsalget holder pr. 18. marts lukket for at imødekomme henstillingerne omkring Covid-19 og dermed passe på alle vores kunder og medarbejdere. Dette er umiddelbart gældende t.o.m. 13. april. Følg med her eller på vores Facebook-side for opdateringer. 

**INFO VEDR- COVID-19 - BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD LUKKER MIDLERTIDIGT**

Kære kunder

Vi er midt i en ganske særlig tid og i vores butik på Nordre Toldbod har vi holdt humøret og gastronomien intakt indenfor situationens rammer og gjort vores bedste for at imødekomme alle råd, anbefalinger og henstillinger fra relevante myndigheder.

Vi skal passe på hinanden, både kunder og kollegaer, og derfor vil vores butik på Nordre Toldbod midlertidigt holde lukket fra mandag 30. marts.

 

Vi følger situationen og myndighedernes anvisninger nøje og vil løbende tage stilling til, hvornår vi igen kan åbne dørene til vores butik – og vi glæder os allerede til at se jer igen, til nye velsmagende indkøb. Følg med her på siden samt på vores Facebookside hvor vi de kommende dage vil opdatere med aktuelle tilbud og annoncere så snart vi er klar med en genåbningsdato for butikken.

 

Pas på dig selv og pas på hinanden

 De varmeste hilsner fra Løgismose-teamet på Nordre Toldbod    

Vigtig info:

Da butikken holder lukket fra mandag 30. marts, opfordrer vi alle kunder, som på nuværende tidspunkt har ordrer fra vores webshop stående til afhentning på Nordre Toldbod, til at afhente disse senest lørdag 28. marts, som er vores sidste åbningsdag inden den midlertidige lukning af butikken

NORDRE TOLDBOD PÅ FACEBOOK

Vær den første til at få besked

Bliv medlem af vores Facebook-side for gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod. Her opdaterer vi jævnligt med gode tilbud, nye råvarer, særlige smagninger og andre velsmagende indspark.

Bliv medlem