• 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismose butikker

Løgismose Nordre Toldbod

Læs mere

Mandag-fredag: kl. 10.00-19.00, lørdag: kl. 10.00-17.00, søndag lukket 

Løgismose Mejeriudsalg

Læs mere

Torsdag-fredag: kl. 10.30-17.30, lørdag: kl. 10.00-13.00

 

 

Ugens aktuelle tilbud:

Nordre Toldbod gourmetsupermarked uge 38

 • Konditoren byder på en dansk kage-klassiker: othello-lagkage. Find den luksuriøse, cremede lagkage til 119,- pr. stk. hele ugen

 • SPAR 20% på alt ost! Fyld kurven med eksklusive oste fra nogle af verdens bedste producenter 

 • Fredag og lørdag: køb en ostepose med dig hjem med 4 forskellige oste. I posen er der til en let osteservering til 2 personer. Ostene i posen: Comté, Gammelknas fra Arla Unika, Bleu d'auvergne og Selles-sur-Cher.

 • 5 pakker gourmet-nødder for 30,-. Vi har tømt lageret for herlige snacks fra Cambrook i små 45 g. poser - den perfekte portionsstørrelse. Mix 5 poser for 30,- (normalpris pr. pose fra 25,-)

 • Torsdag-lørdag: 10 tapas for 299,-. Den velsmagende genvej til en lækker middag med en lang række smagsoplevelser og eksklusive råvarer.

 • Fredag kl. 15-18: smag de perfekte match mellem ost og vin. Vi byder på en smagsprøver på gode oste og de oplagte vine dertil.

Kender du vores dagstilbud på Nordre Toldbod?

Hver dag byder vi på et særligt godt tilbud i butikken på Nordre Toldbod. Find vores kokkes middagsmåltider til særpris, gode fiskeretter, tilbud på alt frugt og grønt og meget mere.

Se dagstilbuddene

NORDRE TOLDBOD PÅ FACEBOOK

Vær den første til at få besked

Bliv medlem af vores Facebook-side for gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod. Her opdaterer vi jævnligt med gode tilbud, nye råvarer, særlige smagninger og andre velsmagende indspark.

Bliv medlem