• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose butik

Den søde tid

Jul & Nytår på Nordre Toldbod

Årets sidste måneder rimer på jul og nytår; to højtider vi elsker hos Løgismose. Vores butik bugner med gode råvarer til sæsonen, kokkenes jule- & nytårsmenu er klar til bestilling og i hele perioden vil der være forskellige smagfulde serveringer at nyde i butikken.

Læs mere

Bestil mad til juleaften

BESTIL KOKKENES NYTÅRSMENU

Løgismose

Nordre Toldbod 16

1259 København K

Mandag: lukket

Tirsdag-onsdag: 11.00-18.00

Torsdag-fredag: 10.00-19.00

Lørdag: 10.00-17.00

Søn- og helligdage: lukket

MÅNEDENS RETTER

Kokkene har ladet sig inspirere af sæsonen, og præsenterer nu månedens menu af retter. Få varmen og ubetinget velsmag i alle retter og se det oplagte match fra vores vinmand.

SE MÅNEDENS MENU

4 søde søndage i advent

Julen står for døren og med den følger hyggelige stunder med juleknas og godter i godt selskab.

Vi holder butikken åben hver søndag i advent og glæder os til nogle velsmagende adventssøndage med gode tilbud og mindst ligeså gode serveringer og varer i butikken.

LÆS MERE OM ADVENTSSØNDAGE PÅ NORDRE TOLDBOD 

SORTFODSGRIS AF BELLOTA-KVALITET

KØDUDSKÆRINGER FRA THOMAS RODE

Skal det være ekstra godt når der skal kød på tallerkenen, kan vi anbefale udskæringer af sortfodsgris. Smør-mørt kød med enorm velsmag; langt ud over hvad de fleste forbinder med udskæringer af gris. Smag forskellen - smag sortfodsgris af Bellota-kvalitet

LÆS OM SORTFODSGRIS

NYHED: FRANSKE LEMONADER

NY PRODUCENT

BYD VELKOMMEN TIL NORDHAVN MIKROMEJERI

Mozzarella, burrata, stracciatella og scarmorza. Fra fredag 9. juni kan du købe de vanedannende italienske oste-klassikere, som produceres i Københavns Nordhavn med respekt for klassisk håndværk og sublime råvarer.

Læs mere

TAG BUTIKKENS EKSKLUSIVE OSTE MED I KØKKENET

Kender du historien bag vores franske oste?

I butikken finder du et nærmest overvældende udvalg af eksklusive franske oste fra Bordier, som er "affineur" og dermed ekspert i at modne oste til absolut perfektion. Bliv klogere på Bordier og lær oste-sæsonerne at kende.

Læs mere

NORDRE TOLDBOD PÅ FACEBOOK

Vær den første til at få besked

Bliv medlem af vores Facebook-side for gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod. Her opdaterer vi jævnligt med gode tilbud, nye råvarer, særlige smagninger og andre velsmagende indspark.

Bliv medlem