• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose butik

Butikken på Nordre Toldbod

Velkommen til sommer på Nordre Toldbod

GODE TILBUD UGE 38

 

  • KUN DENNE UGE: 20% på friske trøfler
  • Ugens vin: Langhe DOC, 2018, La Spinetta, 75 cl, 139,- spar 96,- 

  • Canah, Prosecco Brut, 2019, Perlage, ØKO, 75 cl, 89,- spar 46,-

  • Franske kæmpeartiskokker, tag 2 stk. 50,- Spar 15,- 

  • 20% på trøffelsalami fra Salami Villani

  • Spätburgunder, Fritz Wassmer, 2018, 6 fl. 595,- Spar 333,- 

  • Kokkenes franske færdigretter denne måned: 
     Kylling med ærter à la française og sennepssauce
     Spoleben med rodfrugtsmos og sennepsblade
    ⋅ Kulmule med bladebeder, glaskål og kørvel-blanquette
    ⋅ Blomkål, kastanjer og sauce med Gammel Knas

  • Kom og smag: På fredag, 24. september, fra kl. 15 laver kokkene smagsprøver på tagliatelle fra Cascina San Giovanni med friskrevet efterårstrøffel og skænker ugens vin i dit glas, der matcher retten. 

PICNIC I DET GRØNNE

Oplagte at tage med ud i det blå (kun med klipklapper på) er vores velselekterede udvalg af tapas, kreeret af vores kokke og med råvarer fra absolut øverste hylde. Du blander selv 10 stk. Poserne byder desuden på sprødt baguette og en flaske af husets vin. Pris pr. picnic-pose 379,-

­

 BEDST I TEST I GASTRO

­

­

Vi jubler af glæde, over at vores kokkes henkogningsret Coq au Riesling netop er levet kåret som testvinder i magasinet Gastros test af færdigretter, der kommer så tæt som muligt på frisk og hjemmelavet mad. ⁣

Om vores Coq au Riesling skriver chefredaktør Jesper Uhrup blandt andet: ⁣ "En virkelig delikat servering, der fremstår fuldstændig som hjemmelavet... Der er fire kødfulde og saftige halve bryststykker i en dejlig lind og cremet sauce, svampe, selleri og tykke stykker af bacon, og det hele giver smag til saucen..."⁣ ⁣

Vi takker for den fine anmeldelse og opfordrer hermed dig til at smage om du er enig.

Kokkenes Coq au Riesling, 225,- pr. glas

VINMANDENS ANBEFALING I GLASSET

BESØG OS HOS SEASIDE TOLDBODEN

LØGISMOSE SPISERI

I det nye Seaside Toldboden kan vi byde velkommen til Løgismose Spiseri, hvor du kan nyde tapas, sandwich, desserter, kaffe og meget mere!

LÆS MERE OG SE MENU

SE SÆSONENS OPSKRIFTER

Kan det grilles? Tomater, plat de fruits de mer, mandelpandekager, culotte med brasilianske rytmer og meget mere! Denne sommer tænder vi op i verdens ældste komfur.

Læs alle opskrifterne

Historien bag vores franske oste

I butikken finder du et nærmest overvældende udvalg af eksklusive franske oste fra Bordier, som er "affineur" og dermed ekspert i at modne oste til absolut perfektion. Bliv klogere på Bordier og lær oste-sæsonerne at kende.

Læs mere

TAG BUTIKKENS EKSKLUSIVE OSTE MED I KØKKENET

Butikken på Nordre Toldbod  

I et gammelt pakhus på Nordre Toldbod i Kongens København, med udsigt til Trekroner, Nyholm og Kastellet, blandt kanalrundfarter og Kongeskibet og omgivet af evig brise og genskær fra vandet, se dér ligger Løgismose Vin, Mad & Delikatesser, og der har den ligget i snart 40 år.

De første år var Løgismose havnens eneste virksomhed, som ikke havde noget med skibsfart at gøre. Siden 1630 havde Københavns Toldvæsen nemlig haft til huse på Toldboden. Og de nikotingule vægge og lange knager til regnjakker i lokalerne på Nordre Toldbod røbede da også, at det ikke var længe siden, at daglejerne, der håbede på en hurtig tjans, havde forladt bygningen, da Løgismose Vinimporti i 1982 flyttede ind. Et vinlager, hvor der blev solgt kasser med vin for de særligt indviede.

 

CONVENIENCE, FØR DET FANDTES

I de følgende år tog specialhandlen til herhjemme. På Nordre Toldbod begyndte man derfor også at lave mad. Henkogninger, fonder og marmelade blev lavet af Lone Grønlykke og solgt før de stort set var nået på glas. I 2001 tog det til. I et samarbejde med Jens Slagter fra Kultorvet og Thomas Rode i køkkenet blev Boeuf Bourguignon, cassoulet og confiterede andelår solgt fra et åbent køkken og efter opskrifter fra Falsled Kro og Kong Hans Kælder. Det skulle vise sig at være lidt af et columbusæg: Kunderne kunne nu få en kombination af mad og vin. De nøjedes nu ikke længere med at komme forbi én gang om måneden efter, men lagde i stedet vejen forbi én gang om ugen efter ugens retter. Vinudsalget på Nordre Toldbod tilbød således sine kunder convenience, før det overhovedet blev et koncept.

 

FRA SMØR TIL CAVIAR

I dag er convenience stadig i højsæde. Den slags, der netop gør det let at spise hjemme, men som var man ude. Den slags, hvor ingredienserne er udvalgt ud fra smagen, måden, hvorpå de er blevet til og ud fra håbet om at inspirere vores kunder til at slå sig løs i køkkenet. Det er råvarer, kolonialvarer og delikatesser, der ikke er allestedsværende, og som derfor bringer nyt og fryd til måltidet. Oven i det eksklusive kan man naturligvis finde basisvarer som smør, hvidløg og kartofler – råvarer, der er mindst ligeså vigtige for måltidets samlede udtryk. Det er vores butikschef, Christian, der sætter dagsordenen og som i stærkt samarbejde med både indkøbere og kokke udvælger de råvarer, vine og delikatesser, du finder på hylderne.

­­

NORDRE TOLDBOD PÅ FACEBOOK

Vær den første til at få besked

Bliv medlem af vores Facebook-side for gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod. Her opdaterer vi jævnligt med gode tilbud, nye råvarer, særlige smagninger og andre velsmagende indspark.

Bliv medlem

Løgismose

Nordre Toldbod 16

1259 København K

Mandag: lukket

Tirsdag-onsdag: 11.00-18.00

Torsdag-fredag: 10.00-19.00

Lørdag: 10.00-17.00

Søn- og helligdage: lukket