Løgismose butik

Vi har glædet os til at byde dig velkommen til en juleklar butik, der som altid er pyntet op til jul med granranke gennem butikken, ligesom du traditionen tro kan lægge vejen forbi med børn og barnlige sjæles julesok, som vi hænger op og fylder med juleknas frem til jul.

Jul på Nordre Toldbod

SPAR 20% PÅ ALT I BUTIKKEN*

BLACK FRIDAY PÅ NORDRE TOLDBOD

Fyld kurven med Baerii eller Oscietra-caviar, sorte og hvide trøfler fra Alba, juleknas fra Summerbird og Valrhona, Acquerellos risottoris, franske østers, kastanjer og svampe, olivenolier, perfektmodnede oste, granola fra Småkageriet, sortfodsskinke, smukke hvidløgsranker, masser af julevin, juleøl og bobler til årets store højtider og meget mere! *Gælder ikke Fine Wine, spiritus, Zalto-glas og i forvejen nedsatte varer.

Læs mere og deltag her

BESTIL FRISK FISK

Frisk fisk leveret direkte fra fiskerikajen samme morgen, som du afhenter din bestilling. Bestil frisk fisk online og afhent i gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod.

BESTIL FRISK FISK

Der er ingen genveje til Ø-laks. Ø-laks er længe undervejs, og det er helt bevidst. Til gengæld er den værd at vente på. Mikael Andreasen fra Samsø vælger aldrig de hurtige løsninger og insisterer på kun at producere høj kvalitet i en lille skala. Det er jo dét, der gør den store forskel.

Friskrøget laks fra Samsø

Én gang om ugen får vi besøg af Mikael fra Samsø Røgeri, som leverer helt friskrøgede sider færøsk laks. Laksen har han selv håndsaltet, skyllet, lufttørret og røget, så ladet hvile, modne, for til sidst at levere den til os på Nordre Toldbod.

BESTIL Ø-LAKS TIL jul & nytår

Bestil ænder og maden til juleaften

Bestil ænder og maden til jul, lavet af vores kokke på Nordre Toldbod, så du kan nyde julen uden stress og jag i køkkenet.

Bestil julemaden

­

­

VELDÆKKET OG VELSMAGENDE 

ALT TIL JULEFROKOSTEN

Hos Løgismose på Nordre Toldbod møder du et væld af skønne råvarer og produkter til det veldækkede julefrokostbord:

Kødfuld sylte, spegepølser og rullepølse Als Pølser, friskbagt rugbrød, rejesalat, laksemousse, verdens bedste cornichoner, Løgismose gammeldags modnede sild i flere varianter, legendariske Ruths Sild, Label Rouge-æg, Ø-laks fra Samsø, snaps, masser af øl og ikke mindst portvinen og småkagerne til at slutte gildet af med.  

BESØG OS HOS SEASIDE TOLDBODEN

LØGISMOSE SPISERI

I Løgismose Spiseri på Seaside Toldboden byder vi på kokkenes mangfoldige tapas, et udvalg af franske oste, sandwichs, desserter, kaffe og meget mere!

LÆS MERE OG SE MENU

SE SÆSONENS OPSKRIFTER

Østers og kaviar, svesker fra Agen, franske frilandsænder, Iberigo-gris, trøfler, Mont d'Or, polynesisk vanilje, Marcona-mandler, Portvin, ekstravagante julevine og fornøjelige bobler – der er ingen smalle steder til årets helt store højtider.

Læs alle opskrifterne

Historien bag vores franske oste

I butikken finder du et nærmest overvældende udvalg af eksklusive franske oste fra Bordier, som er "affineur" og dermed ekspert i at modne oste til absolut perfektion. Bliv klogere på Bordier og lær oste-sæsonerne at kende.

Læs mere

TAG BUTIKKENS EKSKLUSIVE OSTE MED I KØKKENET

Butikken på Nordre Toldbod  

I et gammelt pakhus på Nordre Toldbod i Kongens København, med udsigt til Trekroner, Nyholm og Kastellet, blandt kanalrundfarter og Kongeskibet og omgivet af evig brise og genskær fra vandet, se dér ligger Løgismose Vin, Mad & Delikatesser, og der har den ligget i snart 40 år.

De første år var Løgismose havnens eneste virksomhed, som ikke havde noget med skibsfart at gøre. Siden 1630 havde Københavns Toldvæsen nemlig haft til huse på Toldboden. Og de nikotingule vægge og lange knager til regnjakker i lokalerne på Nordre Toldbod røbede da også, at det ikke var længe siden, at daglejerne, der håbede på en hurtig tjans, havde forladt bygningen, da Løgismose Vinimporti i 1982 flyttede ind. Et vinlager, hvor der blev solgt kasser med vin for de særligt indviede.

 

CONVENIENCE, FØR DET FANDTES

I de følgende år tog specialhandlen til herhjemme. På Nordre Toldbod begyndte man derfor også at lave mad. Henkogninger, fonder og marmelade blev lavet af Lone Grønlykke og solgt før de stort set var nået på glas. I 2001 tog det til. I et samarbejde med Jens Slagter fra Kultorvet og Thomas Rode i køkkenet blev Boeuf Bourguignon, cassoulet og confiterede andelår solgt fra et åbent køkken og efter opskrifter fra Falsled Kro og Kong Hans Kælder. Det skulle vise sig at være lidt af et columbusæg: Kunderne kunne nu få en kombination af mad og vin. De nøjedes nu ikke længere med at komme forbi én gang om måneden efter, men lagde i stedet vejen forbi én gang om ugen efter ugens retter. Vinudsalget på Nordre Toldbod tilbød således sine kunder convenience, før det overhovedet blev et koncept.

 

FRA SMØR TIL CAVIAR

I dag er convenience stadig i højsæde. Den slags, der netop gør det let at spise hjemme, men som var man ude. Den slags, hvor ingredienserne er udvalgt ud fra smagen, måden, hvorpå de er blevet til og ud fra håbet om at inspirere vores kunder til at slå sig løs i køkkenet. Det er råvarer, kolonialvarer og delikatesser, der ikke er allestedsværende, og som derfor bringer nyt og fryd til måltidet. Oven i det eksklusive kan man naturligvis finde basisvarer som smør, hvidløg og kartofler – råvarer, der er mindst ligeså vigtige for måltidets samlede udtryk. Det er vores butikschef, Christian, der sætter dagsordenen og som i stærkt samarbejde med både indkøbere og kokke udvælger de råvarer, vine og delikatesser, du finder på hylderne.

­­

NORDRE TOLDBOD PÅ FACEBOOK

Vær den første til at få besked

Bliv medlem af vores Facebook-side for gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod. Her opdaterer vi jævnligt med gode tilbud, nye råvarer, særlige smagninger og andre velsmagende indspark.

Bliv medlem

Løgismose

Nordre Toldbod 16

1259 København K

Mandag: lukket

Tirsdag-onsdag: 11.00-18.00

Torsdag-fredag: 10.00-19.00

Lørdag: 10.00-17.00

Søn- og helligdage: lukket 

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem