Gavekort

Giv en gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og bringe masser af velsmag til modtageren – giv et gavekort til Løgismose.dk

 

Vælg beløbsstørrelse eller angiv selv beløb

Vælg mellem de forskellige beløbsstørrelser eller angiv selv lige det beløb du ønsker gavekortet skal indeholde. Ved checkout kan du ydermere tilføje en personlig hilsen til gavekortet og glæde modtageren med en kærlig hilsen sammen med gavekortet til vores univers af vin og gourmet.

Når du har gennemført dit køb, sender vi dig gavekortet elektronisk, som du derefter kan sende eller printe til den heldige modtager. Modtageren kan selv vælge om gavekortet skal bruges på én gang eller på flere forskellige køb og kan til enhver tid se gavekortets aktuelle værdi samt ordrehistorik her på løgismose.dk ved at indtaste gavekortets unikke løbenummer.

Med et gavekort til løgismose.dk åbnes døren til hele vores univers af delikatesser, vin, grej til gourmanden og meget, meget mere – gavekortet kan som betaling for alle produkter på løgismose.dk, lige fra køkkengrej til de helt store Fine Wine-vine.  

Gavekortet er udelukkende gyldigt på Løgismose.dk

Se status på dit gavekort

Se gyldighedsperiode, saldo og gennemførte transaktioner på dit gavekort.

Gå på opdagelse i vores sortiment

Mere end 1.000 forskellige flasker vin på lager

Se hele sortimentet i vin