Ny Sommelier hos Løgismose 

mød Catharina Berman

Vi går mod lysere tider i mere end én forstand. Derfor er vores eventafdeling vågnet fra tornerosesøvnen, og sammen med vores nye sommelier Catharina Berman, som nærmest er født og opvokset på Dragsholm Slot og efter en sæson på Koks på Færøerne er landet hos Løgismose.

Vi glæder os til at præsentere de vinproducenter, der sidder på spring og en stribe af de spændende restauranter, som gerne vil lege med os. 

winemakers dinner løgismose

Winemakers Dinners hos Løgismose

I Klub Løgismose har vi en lang historie for sammen at dele begejstringen over delikate serveringer og spændende vine til de såkaldte Winemakers Dinners. Et herligt koncept, hvor en vinmager eller to gæster en af byens restauranter og sammen med kokken får vin og mad til at gå op i en højere enhed.  

Vi tør ikke gætte på hvor mange middage, det efterhånden er blevet til, men udsolgte restauranter og kærlige tilbagemeldinger, fortæller os, at konceptet holder. Ja, at det er intet mindre end genialt for alle, der værdsætter et veltilberedte måltid, dejlige vine og det der “value for money.”

Så mens vi har ventet på, at Danmark atter skulle blive frit, har vi været ved at boble over med idéer, og vi har glædet os til på ny at kunne invitere jer med i byen!

WINEMAKERS DINNERS I ÅRENES LØB

Nogle af de mest mindeværdige middage har vi afholdt på Falsled Kro i de ni år, hvor kokken og direktøren, Per Hallundbæk og Randi Schmidt, begavede vores gæster og vores vinmagere med vidunderlig mad og så blændende værtskab, at vi engang ved det berømte morgenbord dagen derpå oplevede, at et par kom over og bedyrede, at de ville gerne reservere værelse nr. 2 og plads i havestuen uanset, hvilke vinproducenter vi fremadrettet fandt på at invitere til Danmark.

Det var deres 6. Winemakers på Falsled Kro, og de fortalte, at de havde tøvet lidt med deres tilmelding, fordi vi ruskede lidt meget i fordommene ved at annoncere, at Mosel og Piesporter skulle spille hovedrollen på kroen. Men de tog chancen, og da Per Hallundbæk diskede op med en velafstemt ret med pivfrisk jomfruhummer, som den tyske Weingut Johannes Haart fulgte til dørs med en 10 år gammel Piesporter Goldtröpfchen Erste Lage Kabinett, forduftede alle fordomme.

Det var også et guddommeligt vinmatch, og der var magi i luften, da Johannes Haart efterfølgende bedyrede, at vinen bestemt var på vej ind i en smuk drikkeperiode, men at den ville tage på i vægt og finesse 15 år endnu.
Mindst!

Sådanne aftener håber vi at få mange flere af.

Winemakers dinner Falsled Kro

Kom med til online vinsmagning - når det passer dig

Se fremtidige vinsmagninger, gense tidligere smagninger samt find information omkring vinene. Vi glæder os til at du er med næste gang!

Online vinsmagning