LØGISMOSES OPSKRIFTER
De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers
LEDER DU EFTER...

Sæsonens opskrifter
7-10 gange om året udkommer Klub Løgismose Vin & Mad fuld af inspirerende opskrifter og vin og mad-match.
OPSKRIFTER MED GRØNT
Find flere opskrifter med salat og grøntsager
Fuldend oplevelsen med de bedste råvarer
OPSKRIFTER PÅ SUPPE
Skal det være nemt og lækkert?
VEGETAR-RETTER
Find flere vegetar-retter her
SPIS EFTER SÆSON
Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.
Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.
Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.
