• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER

Hovedretter

DESSERTER

Spis efter sæsonen

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.

Krikand med glaserede rødbeder og sauce med brombær

Krikanden er den mindste af de danske ænder og en, for mange, meget overset spise. Glæd dig til en elegant hovedret, som vil behage de spisende – især, hvis du skænker rødvinene fra Chinon i glasset.

Få opskriften

Pæretærte

Elegant dessert

LÆS OPSKRIFTEN

Grillet secreto

Piment d'espelette-marinade

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

Tarte flambe

Sprøde hønseæg

Fish n' chips

Rygeost i flere forklædninger

Konditorens rugbrød

Côte de Boeuf med Karl Johan-bearnaise og pommes frites

Læs opskriften