• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER

Hovedretter

DESSERTER

 

LAD DIG INSPIRERE AF DE NYESTE OPSKRIFTER FRA MAGASINET

Vil du inspireres af opskrifter og vin & mad match flere gange om året? Tilmeld dig Klub Løgismose og modtag gratis Klub Løgismose Vin & Mad Magasinet i din indbakke eller om trykt magasin i din postkasse.

 

Grillet knurhane med Sauce Vierge

Knurhanen – ikke den mest kendte fisk, men det er en skam, så det skal der laves om på! Knurhanen med det noget særprægede udseende byder på fast, lyst kød, som udskåret i fileter er særdeles velegnet til stegning på grill.

Få opskriften

Nye danske kartofler med fjordrejer, friskost og citronverbena

Meunièrestegt søtunge med brunet smør, kapers og dild

Sommerbuk med syltede rabarber og ærter

Sommerbukken er her trimmet og skåret i filet, for dermed kun at have den allerfineste del af udskæringen tilbage til denne servering. Sæt dertil den saftige, elegante Rhône-vin og servér et velkomponeret stykke gastronomi.

Læs opskriften

Courgette og aubergine med oregano og mynte

Nye løg og kartofler med rygeost

Burrata med ærter og sødskærm

Spaghett i Puttanesca

Jordbærsalsa

Jordbær Romanof

 

SPIS EFTER SÆSON

 

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.