• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

Har du brug for hjælp til at finde en opskrift? Det er nu muligt at søge på alle vores opskrifter ved brug af søgefeltet.

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER?

Hovedretter

DESSERTER?

Porchetta

Porchetta er italienernes bud på en saftig og krydret flæskesteg med sprød svær hele vejen rundt om stegen. Prøv vores opskrift med zuchinni-salat og asparges-carpaccio.

Læs opskriften

Grambogård-svinekotelet med sweet potato fries

Nem og velsmagende hverdagsret

LÆS OPSKRIFTEN

Chef's salad

En god fyldig salat

LÆS OPSKRIFTEN

Grillet secreto

Piment d'espelette-marinade

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

Tarte flambe

Sprøde hønseæg

Fish n' chips

Rygeost i flere forklædninger

Konditorens rugbrød

Côte de Boeuf med Karl Johan-bearnaise og pommes frites

Læs opskriften

Lakserillette

Læs opskrift

BELGISKE VAFLER

"NUTELLA"

Letsaltet torsk med citronolie og vild brøndkarse

Læs opskrift

Andechips med Karl-Johan Mayonnaise

4 forskellige slags tilbehør til østers

Konditorens klassiske hveder

Aftenen før Store Bededag skal der hveder på bordet – find konditorens opskrift på de klassiske boller her og nyd dem som de er eller ristede med kold smør.

Bag din egne hveder

TÆRTE MED KARTOFFEL OG RØDKITOST

LÆS OPSKRIFT

FORÅRSRULLER

SPAGHETTI MEATBALLS

SVENSK PØLSERET

Blinis med rygeostcreme, røget laks og lakserogn

Læs opskrift

Små grillede porrer med østers-vinaigrette

Knivmuslinger gratineret med parmesansmør og urter

Gateau Michaud med Yoghurtsorbet

Læs opskriften

Vildtsauté Stroganoff

Græskarrisotto

Gourmetkylling a la Thomas Rode

Læs opskriften

Kyllinge-ballotine med stuvede svampe

Læs opskriften

Ravioli med kantareller og brunet salviesmør

Lun tomatsalat med oliven, feta og sprøde croutons

Cremet græskarsuppe med ristede græskarkerner

Kylling i fad

Saltimbocca med fattigmandsasparges

Skyrmousse med Solbærsorbet og syltede solbær

Læs opskriften

Pita med hummus og kylling

Læs opskriften

Brunchpølser med spejlæg og baked beans

læs opskriften

Gravad lammeryg

Anderillette

Lammekølle i saltdej

Læs opskriften

Vintermysli

Læs opskriften

AND ORIENTALE

LÆS OPSKRIFTEN

Mazarintærte

Cheesecake med lime

CRÈME BRÛLÉE

Muslinger a la Bonne Femme

Læs opskriften

Cassoulet

Gratineret slethvar

Spis efter sæsonen

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.