• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER

Hovedretter

DESSERTER

Spis efter sæsonen

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.

Torskerogn med æggecrumble, hollandaise og Piment d'Espelette

Servér som forret ellet let frokost til 4 personer

LÆS OPSKRIFTEN

Pæretærte

Elegant dessert

LÆS OPSKRIFTEN

Grillet secreto

Piment d'espelette-marinade

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

Tarte flambe

Sprøde hønseæg

Fish n' chips

Rygeost i flere forklædninger

Konditorens rugbrød

Côte de Boeuf med Karl Johan-bearnaise og pommes frites

Læs opskriften