• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER

Hovedretter

DESSERTER

 

LAD DIG INSPIRERE AF DE NYESTE OPSKRIFTER FRA MAGASINET

 

 

Pasta Limone

Citroner er et af det grønne spisekammers mest alsidige frugter og de syrlige, smukt gule citroner kan bidrage positivt til de fleste retter.

Få opskriften

Sprøde polenta fritter med pepperon i og parmesan

Krabbesalat med Piment d’Espelette på sprød baguette

Butterfly-kylling med grønt

At stege en hel kylling kan være udfordrende, da kyllingens forskellige udskæringer egentligt kalder på forskellige tilberedningstider. Prøv Thomas Rodes opskrift, så er du sikret en uimodståelig kylling.

Læs opskriften

Escargots à la Bourguignonne

Porchetta med kål i flertal

Summerbird Amber-mousse

Tomatrisotto

 

SPIS EFTER SÆSON

 

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.

 

OPSKRIFTER PÅ KYLLING