LØGISMOSES OPSKRIFTER

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers ­

­

­LEDER DU EFTER... 

 

LAD DIG INSPIRERE AF DE NYESTE OPSKRIFTER FRA MAGASINET

8-10 gange om året udkommer Klub Løgismose Vin & Mad fuld af inspirerende opskrifter og vin og mad-match.

Se alle aktuelle opskrifter

Uanset hvor vi arbejder i Løgismose, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet.

JULEOPSKRIFTER

Find alle de bedste juleopskrifter fra Løgismose

Juleopskrifter

Årets sidste måned rimer på jul – en højtider vi elsker hos Løgismose! Træd indenfor i stemningen og lad dig friste af opskrifter.

­OPSKRIFTER PÅ SUPPE

Flere opskrifter på suppe

Skal det være nemt og lækkert?

 SPIS EFTER SÆSON

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.

Kokketips

Få vores kokkes bedste tips og trin-for-trin guides til din madlavning.

Læs mere her