• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismoses opskrifter

De bedste opskrifter og vinparringer fra Løgismoses univers

LEDER DU EFTER... 

FORRETTER

Hovedretter

DESSERTER

Spis efter sæsonen

Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.

Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.

Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.

Plateau de fruit de mer

Et overdådigt skaldyrsfad er en fryd for såvel øje som gane, og flere og flere restauranter tilbyder det, særligt i sommerperioden. Men det er også en glæde at anrette hjemme og ikke så kompliceret, når først råvarene er på plads

Få opskriften

Pæretærte

Elegant dessert

LÆS OPSKRIFTEN

Grillet secreto

Piment d'espelette-marinade

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

Tarte flambe

Sprøde hønseæg

Fish n' chips

Rygeost i flere forklædninger

Konditorens rugbrød

Côte de Boeuf med Karl Johan-bearnaise og pommes frites

Læs opskriften