• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Hvis bearnaise saucen skiller er der flere tips: 

- Af Løgismoses kokke

Det bedste er at starte helt forfra.

Alternativt kan man lægge 2 isterninger i en ny gryde. Heri piskes den skilte sauce ned under piskning lidt efter lidt, indtil saucen har samlet sig.

En anden måde at samle sauce på, er ved at lave en lille ny portion legeret æggemasse og så tilsættes den skilte sauce, på sammen måde som var det klaret smør, altså lidt af gangen.

Bearnaise har mange anvendelser, den klassiske er til den gode bøf selvfølgelig, men bearnaise er også fantastisk til stegt fisk. Du kan fjerne estragon fra opskriften og tilsætte alverdens andre krydderurter. Men det er også muligt at tilsætte stort set alt andet; tomat, trøffel, chili eller noget helt fjerde.

Jeg tilsætter altid lidt stegesky fra bøffen til min bearnaise, det giver en fantastisk smag, men en lidt sjov farve. Men igen; pas på saucen ikke skiller.

Hvis man vil sikre sig yderligere kan man foretage legeringen over et vandbad, dette giver dog ikke helt samme konsistens.

 

  Kig forbi vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod og få gode råd fra kokkene med på vejen.

Opskrift på nem hjemmelavet bearnaise sauce

Få opskriften her