De Buyer

De Buyer pander og grej. Som så meget andet godt fra det gastronomiske univers, stammer mange klassiske køkkenredskaber også fra Frankrig.

4 Resultater
Østershandske - Sort - Højrehåndet
Skaldyrssaks
Østerskniv - Sort
Østershandske - Sort - Venstrehåndet

De Buyer - Made in France

De Buyers historie går tilbage til 1830’erne, hvor firmaet etableredes i Val d’Ajol i Vogeserne. Siden er knowhow og ekspertise blevet overleveret gennem generationer samtidig med en naturlig moderniseringsproces. Den dag i dag er alt ”made in France”, og få andre kan konkurrere med De Buyers ekstremt holdbare pander, gryder og kasseroller, som blot bliver bedre med alderen. Undervejs er sortimentet blevet udvidet, så De Buyer i dag stort set kan opfylde ethvert behov for køkkengrej, der måtte opstå i alle hjørner af det gastronomiske univers.

De Buyers gryder og stegepander findes i forskellige materialer, som alle skal behandles omhyggeligt og korrekt, så produktet kan følge dig resten af livet.

De Buyer stegepander liggende på emballage

Historien om De Buyers

De Buyer er stolt af sin historie og har gennem hele virksomhedens eksistens arbejdet hårdt for at få lov til at bruge stemplet “Made in France”. Flere generationer af arbejdere, såvel mænd som kvinder, har løbende tilpasset sig til nye teknologier for at holde sig i spidsen af et konkurrencebetonet marked og for at leve op til mange erhvervsmæssige krav. De Buyer besidder en sjælden ”know-how” og en oprigtig virksomhedskultur, som tilsammen repræsenterer en vital og uundværlig værdi og som er grundlaget til både stolthed og berømmelse. I fabrikkens værksteder, der er udstyret med en konstant udviklende maskinpark, kombineres gamle maskiner og de sidste digitale systemer, er hver gryde, pande og mindre redskab formet ved enten stempling, skæring, foldning, svejsning eller polering

De første 165 år blev der fokuseret udelukkende på leverancer til den professionelle gastronomiske verden – og først i midten af dette århundrede blev det besluttet at privatpersoner også skulle kunne nyde godt af de internationale køkkenchefers og konditorers foretrukne redskaber og grej. 

Læs mere om De Buyer på producentens hjemmeside her.

Brug din nye De Buyer pande til disse opskrifter