• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Vin, mad & delikatesser

500 fristende m² på Ndr. Toldbod 16

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

Mandag: lukket

Tirsdag-onsdag: kl. 11-18

Torsdag-fredag: kl. 10-19

Weekend 

Lørdag: Kl. 10-17
Søndag: lukket

Gratis parkering foran butikken i 1 time

KONTAKT

Løgismose Vin, Mad & Delikatesser


Nordre Toldbod 16
1259 København K

Tlf. (+45) 33 32 93 32
E-mail salg@lmfood.dk 

 

Skriv til os direkte i Facebook messenger
– vi svarer så hurtigt vi kan: m.me/loegismose

FIND VEJ

4.000 produkter på ét sted

Besøg vores butik på Nordre Toldbod 16, der bugner med vin, kolonialvarer og delikatesser.

Sortimentet omfatter i omegnen af 4.000 forskellige produkter; Udvalgte vine, spiritus, saft, most og limonade. Kolonialvarer og delikatesser som f.eks. skinker, pølser, krydderier, saucer, pasta, kaffe, te, marmelade, honning, postejer, oste, eddike og meget mere.

Dertil et bredt udvalg af dejlige måltider, søde sager og brød, du kan tage med hjem til familien. Alt laves fra bunden af friske, sæsonaktuelle råvarer af dedikerede kokke, bagere og konditorer.

Kig forbi! Kokkene står klar med smagsprøver, inspiration og gode råd.

 

 

TERRASSETID PÅ NORDRE TOLDBOD

Sæt dig godt til rette i sol eller skygge, med et køligt glas vin og lidt til ganen og nyd København fra havnekanten.

Læs mere her
Har du haft en god oplevelse i butikken? Hjælp andre med at opdage os.
Skriv en anmeldelse her

Frisk frugt og grønt

Vi har i en årrække to gange om ugen fyldt lastbilen fra markedet i Rungis udenfor Paris med det ypperste frugt og grønt, modnet på planten eller træet, og ikke i en container med ædelgas. Det meste af frugten afleverer vi på vejen hjem til en række gourmet-restauranter i København, men et stort udvalg kører vi til butikken på Nordre Toldbod.

Nyd for eksempel synet og smagen af de smukke, smagsrige tomater i forskellige farver fra Bretagne, som sælges både stykvis og i hele kasser af 3,5 kg. Eller lad hele ranker hvidløg af sorten Rosé med udmærkelsen Label Rouge fra Lautrec i Sydfrankrig, og sødmefulde, lyserøde Roschoff løg, der kun dyrkes omkring byen Roschoff i Bretagne, fremkalde trangen til fluks at udnytte deres unikke smag og aroma i køkkenet.

De søde sager faldbyder sig også, og blandt andet kan du finde store, saftige, hvide ferskner fra Korsika.

Hvad vi ikke henter i Paris, får vi flere gange om ugen frisk fra grønttorvet fra Rosengården, så du kan altid forvente et stort sortiment af frisk frugt.

DELIKATESSER, CHARCUTERI OG OST

Delikatesser
Vores delikatesseafdeling tilbyder charcuteri og oste af usædvanlig høj kvalitet. Hos Løgismose har vi et samarbejde med det franske forædlingsfirma Bordier, der sikrer, at vi sælger oste, der er modnet til perfektion. Bordier modner ostene efter alle foreskrifter, hvad angår temperatur, lys og fugtighed.

Delikatesse-afdelingen er også hjemstedet for vores anmelderroste label rouge-klassificerede røgede laks. Denne laks tør vi godt kalde et af de bedste bud på en røget laks, overhovedet. Den laves efter vores egen opskrift, i Skotland, hvortil vi sender Løgismoses "hemmelige" krydderiblanding, og vores samarbejdspartner røger de velsmagende laks efter vores foreskrifter.

Desuden udbyder vi et begrænset, men velvalgt sortiment af frisk fisk, Fine de Claire østers og luksuriøse caviartyper fra Rossini. I løbet af året tilbyder vi ligeledes et afvekslende udvalg af friske grøntsager, som vi henter hos forskellige samarbejdspartnere, heriblandt fynske asparges, franske trøfler, danske bær mm.

Kolonial
Dertil kommer, at Løgismose har et stort udvalg af kolonialprodukter lige fra fransk marmelade på klementiner fra Korsika, over honning fra Anders Glob på Djursland eller chips fra England, til fremragende olier, eddiker samt pasta, ris, kaffe og te. Alt sammen bliver det hentet fra de bedste producenter, vi har kendskab til.

Så hvis du søger et specielt krydderi, en særlig marmelade eller noget helt tredje, så prøv at kigge i vores reoler. Som regel finder du det du søger, og måske falder du over noget, som du slet ikke vidste, at du havde brug for!

FRISK FISK HVER UGE PÅ NORDRE TOLDBOD

Bestil hos os, så henter vi den friske fisk til dig.

LÆS MERE OG BESTIL

Tapas

Kokkene har udviklet en række små smagsoplevelser, du kan sammensætte efter lyst og sult til ét vidunderligt måltid. For kokkene er vores tapas en gastronomisk legeplads, hvor de inspirerer hinanden til småretter af særligt gode råvarer, når de netop er i sæson.

Læs mere om vores tapas

Vin og fine wine

Siden 1965 har vi hos Løgismose været på jagt efter Europas bedste vine, og vi har smagt, duftet og importeret kvalitetsvine direkte fra vinbønderne i de klassiske europæiske vindistrikter til de danske middagsborde. Det var Sven og Lene Grønlykke selv, der i 1960'erne kørte Europa tyndt og skabte de første spæde forbindelser til skønne afsidesliggende vingårde.

Vi er derfor som udgangspunktet specialiseret i vine fra de klassiske vindistrikter i Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Østrig. I dag er vores vinprofil dog mere bred, og vi sælger også vine fra fx Uruguay, Sydafrika, Chile, New Zealand og USA.

Vores tilgang til vin er enkel: Vinen skal passe til lejligheden. Løgismose leverer både vin til private, restauratører og erhvervskunder, og vi praler gerne af at du altid kan spørge os til råds om vin, hvad enten det er til maden, terrassen eller noget helt tredje.

Vores vinsortiment omfatter mere end 2.000 forskellige vine, og vi har altid en lang række flasker, som du er velkommen til at smage på, inden du beslutter dig.

Skønne råvarer til dessert

Konditori og petit fours

Også i vores bageri og dessertafdeling arbejdes der konsekvent med de bedste råvarer, der bl.a. inkluderer chokolader fra Valrhôna, polynesisk vanilje, marcipan fra Summerbird og gode økologiske mejeriprodukter. Du kan altid forvente at finde et bredt udvalg af is, kager, dessertkager og godt brød i vores montre på Nordre Toldbod. Udvalget skifter fra uge til uge og i sæsonen lader vi os altid inspirere af bær og frugter fra de danske haver.

Specialiteter

Verdens bedste vand og most af de sødeste, danske æbler, det er blot nogle af de specialiteter, som du finder i vores sortiment. Hos Løgismose tror vi på, at når du skal forkæle dig selv eller dine gæster, så skal skålene fyldes og glassene skænkes med markedets bedste delikatesser. Du finder også vores sofistikerede drikke uden alkohol, der er lavet af juicer og hakkede friske frugter og bær, eller du kan lade dig friste af sicilianske olivenolier af håndplukkede, modne oliven, der sætter de vigtige gyldne dråber på din friske mozzarella.

Den hurtige genvej

Servér store madoplevelser på blot 20 minutter

Vi ved godt, at tiden ikke altid er til at braisere og stege i timevis, så hvis du, ligesom os, gerne vil kunne sætte kvalitet og velsmag på bordet, både på travle hverdage og i weekenden hvor der skal ekstra forkælelse på menuen, står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere

  Følg butikken på Facebook: Løgismose Gourmetsupermarked Nordre Toldbod

OBS

Vi formidler vores gourmetsupermarked via forskellige sociale medier med billeder, videoer mm. Derfor vil du engang i mellem kunne møde en fotograf, enten med professionelt kamera eller en smartphone, som tager billeder og videoer af arrangementer, smagninger, butikken generelt mm. Der tages billeder af hele vores lokation både inden døre og udenfor – også når vi har madglade kunder i butikken. Vi sætter stor pris på at kunne indfange hverdagssituationer og større arrangementer i vores gourmetsupermarked og dele alle de gastronomiske stunder visuelt. Som udgangspunktet accepterer du derfor, at der kan blive produceret visuelt materiale, når du besøger os. Skulle du støde på et billede eller en video, som du ikke ønsker skal være der, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores marketingafdeling, som så får fjernet det pågældende materiale.