SILD TIL FROKOSTBORDET

Sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, steg og rå sild

sildebord opskrifter på sild løgismose

­

DET STORE SILDEBORD

Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, stegt, kogt og råt, og hvis det hele ikke blev serveret i én pærevælling, ville en sommelier givet kunne præstere en spændende vinmenu, som med en 6-8 indslag matchede de forskellige smage. Men det handler også om tryghed og traditioner, så når det trækker op til julefrokost, påskefrokost osv. giver vi vores sommelier en fridag, skyder genvej og klarer os med fire vine og øl og snaps til resten!

Sæt dig godt til rette. Vi skal nemlig igennem det helt store frokostbord i krostuen! Vi begynder med øl, snaps og ni forskellige slags sild, siden ankommer kålpølser med grønlangkål og rullepølse med garniture og Ø-laks, og anderillette.

Halleluja og velbekomme!

sildebord julefrokost

­

karry sild

Løgismose sild

Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset.

Julesild, krydder- og karrymarinerede sild kan købes i Netto og hos Løgismose, Nordre Toldbod.

 

Flere gode opskrifter til frokostbordet

­

Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel

Kogte kålpølser med ægte grønlangkål

Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød

Friteret Camembert med Løgismose solbær-marmelade