RÅVAREFOKUS
SILD TIL PÅSKEBORDET
Gammeldags modnede sild fremstillet efter bornholmske opskrifter.
SILD I STRIDE STRØMME
Fra slut september hvalfarter danske lystfiskere til de vestjyske fjorde for at få krogen i nogle af de tusindvis af fede høstsild, der svømmer ind i fjordene. Mange af sildene ende på påske- eller julefrokostbordet rundt omkring i det danske land, men sild er en velsmagende og sund spise, så hvorfor ikke nyde dem hele året?
Siden Middelalderen har vi modnet, saltet, røget og marineret den lille fede fisk, så vi kan spise dem hele året. Faktisk har silden i tusindvis af år været en af menneskets vigtigste kilde til protein og gode fedtsyrer.
GAMMELDAGS MODNEDE SILD
Løgismose serie af gammeldags modnede sild er fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. Den gammeldags modning, hvor man lægger de friske sild i en tønde med salt, sukker og krydderier i ca. 3-6 måneder, som får fiskens egne enzymer til at mørne kødet, mens salten trækker væsken ud, giver en særlig fast konsistens og exceptionel smag.
Takket være den gammeldags modning får man faste sild med exceptionel god smag.
LØGISMOSE SILD
De gammeldags modnede sild er skåret i bidder, så de er lige til at lægge på en skive rugbrød, velakkompagneret med alt fra smilende æg, løg, kapers og karse til karrysalat, frisk æble og masser af dild – hvad end din favoritsildemad måtte komme med! Find dem i sæson på hylden i Netto og i vores egne butikker i København og på Fyn.