LØGISMOSE SPISERI

Velkommen i Løgismose Spiseri i det nye Toldboden Seaside

Åbent hver dag fra 10-22

Sæt kursen mod en ny gastronomisk destination

Som vores nabo, på Københavns måske skønneste adresse, omgivet af evig brise og genskær fra vandet, ligger Toldboden Seaside. Et madmekka af hidtil uset kaliber. Her er tale om et streetfood-marked på Michelin-niveau med få udvalgte “mad-boder”, heriblandt Løgismose Spiseri.

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag: 10-22

Tirsdag: 10-22

Onsdag: 10-22

Torsdag: 10-22

Fredag: 10-22

Lørdag: 10-22

Søndag og helligdage: 10-22

FIND VEJ

 

KONTAKT

 

Løgismose Spiseri

Nordre Toldbod 18-24

1259 København K

 

For henvendelser vedr. Løgismose Spiseri

Tlf. (+45) 33 32 93 32
E-mail salg@lmfood.dk 

 

­

Løgismose Spiseri: en uformel spisebar med smag, holdning og håndværk i hovedrollen

 

Løgismose Spiseri byder på et væld af serveringer, uanset hvornår på dagen du kigger forbi: Skal formiddags-gåturen nydes med en smurt surdejsbolle med Comté og en friskbrygget kop kaffe, frokosten bestå af en sandwich på focaccia, landskinke, tomat og sennepsmayonnaise eller skal middagen sammensættes af en perlerække af små smagsoplevelser i form af Løgismoses tapasserveringer - så er Løgismose Spiseri stedet du skal besøge! 

­

Løgismose Spiseri Menukort

 

­

­

Toldboden Seaside

 

På Toldboden Seaside får erfarne stjernekokke mulighed for at blive selvstændige køkkenchefer i Københavns Havn – købmændenes havn.

I de historiske og maritime lokaler ved Toldboden deles de selvstændige købmænd om havnen og dyrker i fællesskab deres passion for gastronomi, kvalitet og kærlighed til gode råvarer.

Du kan se frem til en helt ny restaurantoplevelse med tilbud til enhver smag og anledning – og så glæder vi os til at byde dig velkommen i vores Spiseri 

SE HELE TOLDBODEN SEASIDES MENUKORT

Toldboden Seaside har mere end 600 siddepladser og hele 7 forskellige køkkener, som alle deler samme passion om gode råvarer, kvalitet og med gastronomi i højsædet.

Find menukortet her

Book bord

Ønsker du at booke bord til Toldboden Seaside, kan du gøre det via knappen nedenfor. Du kan både booke bord ude og inde.

Book bord her