• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

THILDE MAARBJERG

 

Thilde Maarbjerg (f. 1981) har en baggrund som restaurantchef, sommelier og vinkortansvarlig på den Michelinstjerne-besmykkede Restaurant Kong Hans Kælder. Gennem 10 år i kælderen har hun oparbejdet en stor viden om vin og madsammensætning samtidig med, at hun fik tid til at tage en af verdens mest anerkendte vinuddannelser, WSET Diploma.

 

I dag er Thilde ansat som chefsommelier i Løgismose Vin med ansvar for sortimentet, og sideløbende underviser hun på 8. år på Vinakademiets sommelieruddannelse i København og Silkeborg. Thilde er en dygtig formidler af vin og hun har en særlig stor passion for at klæde kvinder bedre på til at træffe gode vinvalg.

 

Thilde udtalte i forbindelse med et interview til AOK, da hun blev spurgt, om der var forskel på kvinder og mænds måde at smage på: "Man siger, at kvinder generelt er bedre til at opfange, hvis en vin har proplugt. Kvinder smager bedre end mænd, hvis man skal generalisere, og kvindelige restaurantgæster er ofte bedre til at sætte ord på, hvad det er for en slags vin, de har lyst til at drikke. De er mere tro mod deres egen smag, hvor mænd generelt i højere grad vælger det, som de tror, er korrekt eller smart".

Det drikker Thilde