• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Mød Jan Kaiser, manden bag den Kaiserlige spritz

Jan Kaiser startede som konsulent hos Løgismose for intet mindre end 17,5 år siden. Dengang var Løgismose på Nordre Toldbod ikke meget mere end to mænd på kontoret og et lille gourmetsupermarked.

 

Jan Kaiser, Sales Director & Purchase

Kaiser, der havde talt med Christian Grønlykke seks år inden sin start, var dybt fascineret af Løgismoses univers. Gourmetsupermarkedet var dengang mindre end det er i dag, men udvalget var stadig mindst lige fortræffeligt; confiterede andelår, de bedste af de absolut bedste oliven, små patéer og ikke mindst unikke vine fra små producenter – alt i alt et gastronomisk univers for den sande levemand.

Kaiser spurgte forsigtigt Grønlykke, om han ikke kunne bruge Kaiser til et eller andet. Hvis da Kaiser kunne være herre i eget hus, og samtidig love at Grønlykke ikke skulle blandes ind i noget, kunne en ivrig sælger velsagtens tilføjes til det beskedne hold. Og kender man Kaiser, så var det ikke dumt! Bil og kontorartikler blev købt ind for et pænt beløb og så skulle han ellers vise, at han kunne skabe resultater. Og resultater kom der.

For Kaiser er det ganske enkelt; service er alfa omega. Kaiser møder folk dér, hvor deres behov er, om det er den administrerende direktør eller køkkenchefen på en af de restauranter, vi leverer vin til, kan Kaiser tale med alle. Lige så god som Kaiser er til at tale sin sag, lige så god er han til møde andres og forstå den.

Og sådan bygger man broer mellem mennesker. Kaiser kan networke – skabe kontakter og netværk – som de færreste, og den evne har blandt andre bidraget positivt til Løgismose i alle årene Kaiser har været hos os.

For at kunne yde sublim service og vejledning for en virksomhed som Løgismose, må der da også være en vis feinschmecker i konsulenten selv. Det er der i den grad i Kaiser. Han er en stålsat gourmand med en klar holdning til, hvad han skal drikke. Aperol Spritz bliver det ikke. Danskerne skal derimod have en ny sommer drink – et bud er Limoncello Spritz. En drink, som Kaiser blev præsenteret for, da han for en måneds tid siden nød det søde liv ved Amalfikysten, hvor citronerne gror, og drinksene smagte af det stof, drømme er gjort af. En ærke-italiensk drink, men ikke det kunstige sprøjt, som Kaiser mener, har steget danskerne lidt til hovedet.