Champagne til hver en stund

Lad Champagnepropperne springe til vinterens festligheder

Sprudlende Champagne

Også om vinteren er der masser af festligheder, der fejrer livets særlige øjeblikke. Fyld glasset med sprudlende Champagne. Dyk ned i vores enestående udvalg og aktuelle tilbud.

Ikke medlem? Bliv medlem og få del i medlemstilbuddene og fri fragt

Se hele udvalget her

Rabat på Champagne

Som medlem af Klub Løgismose Vin & Mad får du altid minimum 15% rabat ved køb af 6 ens flasker vin eller en af vores mange smagekasser samt gratis levering af vin. Er du ikke medlem, så bliv det i dag. Det er gratis og uforpligtende og du får masser af fordele.

Bliv klubmedlem

POPULÆRE MOËT I ALLE STØRRELSER

Moët & Chandon blev etableret i 1743 og er den helt store Champagne gigant. Kvaliteten er utrolig høj i de smagfulde og meget populære Champagner. Du finder dem i alle størrelser og udvalgte med gaveæske.

Se hele udvalget

Fuldgode alternativer til champagne

Tørre, knitrende sprøde fuldt fokuserede moussrende vine, der, hvis det ikke skal handle om mange års autolyse, er fuldgode alternativer til Champagne, og selvsagt veloplagte ledsagere til kokkenes kreationer med østers.

Jeg drikker Champagne, når jeg er lykkelig. Og jeg drikker den også, når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene, og når jeg er sammen med andre, betragter jeg den som helt nødvendig. Jeg nipper til den, når jeg ikke er sulten og drikker den, når jeg er. Ellers rører jeg den aldrig – undtagen når jeg er tørstig

  Lily Bollingers berømte sammenfatning af den mousserende vins mange kvaliteter