• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

ANDESTEG

INGREDIENSER

1 and på ca. 3 kg
2 l vand
3 store madæbler
6 kviste timian
150 g svesker
2 løg
½ dl balsamisk æbleeddike
salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Rens anden indvendigt, tjek for fjer udvendigt og skær gumpen af.

Skær æbler og løg i grove tern og kom i en skål med svesker, timian og balsamisk æbleeddike. Rør det sammen, og krydder med salt og peber. Kom fyldet ind i anden, og luk med kødnåle.

Gnub anden med salt udvendigt. Kom derefter anden på en rist med brystet nedad, og stil risten over en bradepande med vand i ovnen ved 140 °C i ca. 4-5 timer.

Dryp anden hver halve time med skyen fra bradepanden. Vend anden med brystet opad efter den første time.

Når anden er færdig, lad den hvile 20-30 minutter, derefter skær den ud, og kom fyldet i en skål til servering.