• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Sådan serverer du FANGST

Her får du gode tips og serveringsvejledninger til de skønne fisk på dåse fra FANGST

FANGST Brisling No. 1 eller 2


Røget brisling, grillet brød, friskost, tynde skiver jordskok, dråber af citronsaft og koldpresset rapsolie fra dåsen, karse, salt.

FANGST Brisling No. 1 eller 2

Røget brisling, tynde strimler af selleri marineret i eddike og sukker, tynde skiver skalotteløg, hakket, hårdkogt æg og hasselnød, salt.

FANGST Blåmuslinger

Blåmuslinger marineret med dild- og fennikelfrø (fra dåsen), tynde skiver glaskål, rygeost, snittet fennikel, dild.

FANGST Blåmuslinger

Blåmuslinger marineret med dild- og fennikelfrø (fra dåsen), ristet hvedebrød, lynstegte skiver afblomkål, mayo, blomsterkarse.

FISK PÅ DÅSE

Når det skal være nemt men uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Alle varianter kan serveres til et godt glas vin med grillet brød og din foretrukne mayo

Se alle fisk på dåse