ELG GIN & TONIC

– NYE HØJDER FOR CONVENIENCE

Den er lækkert indpakket og så er blandingsforholdet lavet til et velvoksent publikum, der for længst har forladt Breezer-segmentet. Henrik Elsner har endnu en gang innoveret på sit sædvanlige høje niveau med denne færdig-blandede Gin & Tonic.

Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg | 01. marts 2021 | Nr. 02 2021

 

”Own Blend” kan han godt være bekendt at kalde den. Han har selv lavet både gin og tonic, sidstnævnte kan ikke købes separat. Den prisvindende ELG No. 1 gin, baseret på enebær, koriander og gulerod danner spiritusbasen i blandingen, mens tonic’en indeholder udtræk af kinabark, citronsyre og sukker. Blandingsforholdet er 1:4 og alkoholprocenten er på 12%.

Brug ELG Gin & Tonic som værtindegave eller som festlig aperitif ved et gæstebud. Pak den i rygsækken og tag den med på skovturen, stranden eller hvor som helst, den kan skabe glæde på farten. Flasken er lukket med en Champagneprop og du behøver således ikke anvende en oplukker eller proptrækker til at åbne den.

Servér afkølet i Champagneglas eller på isterninger i dit foretrukne longdrink glas med citron- eller appelsinskal.

Opskrift på

Flæskesvær med citrondip

Lad aperitiffen inden middagen få vanedannende godt selskab af hjemmelavede flæskesvær, som drysses med enebærsalt for en perfekt harmoni med en god gin & tonic.

FÅ OPSKRIFTEN HER

Er tiden knap?

TRØFFEL CHIPS

Sprøde kartoffelchips krydret med sommertrøffel; gastronomiens sorte guld, beriger med den karakteristiske, let jordede og aromatiske smag.

Køb dem her