• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Levering

Varer, som vi har på lager, kan normalt forventes leveret indenfor 1-3 hverdage – du vælger selv ønsket leveringsdato, i check out, under levering.

 

Du kan vælge den leveringsform der passer dig bedst:

  • Afhent på vores vinlager i Odense (DKK 0 kr)
    • OBS! Vores butik på Nordre Toldbod holder midlertidigt lukket fra mandag 30. marts, ifbm. situationen omkring Covid-19, for at passe bedst muligt på kunder og kollegaer. Derfor vil det fra nævnte dato ikke være muligt at afhente ordrer fra vores webshop på Nordre Toldbod. Vi henviser til én af vore andre fragtløsninger.
  • Levering med Vingaloppen med omdeling (DKK 109 kr)

Fri levering ved køb over 999 kr.  

Varer leveres til adresser i hele Danmark, dog kun på fastland og bro-faste øer.

 

Vælger du levering med omdeling af Vingaloppen, og er du ikke hjemme ved leveringen, tager fragtmanden de bestilte varer med retur, og vil herefter forsøge at levere ordren på et senere tidspunkt. Du kan dog angive på bestillingen, under bemærkning til kundeservice, at Vingaloppen må placere varerne i carport, redskabsrum, i trappeopgang eller andet anvist sted. I så fald overtager du risikoen for de leverede varer, når de er placeret på det anviste sted.

 

Læs mere om vores handelsbetingelser her


Levering udenfor Danmark

Kontakt venligst Løgismose på salg@lmfood.dk eller tlf. (+45) 33 32 93 32 for bestilling, oplysning om leveringsomkostninger og leveringstid.

Løgismose vin

Gå på opdagelse i vores vinunivers. Alle vine er nøje udvalgt af Løgismoses egne vin-eksperter

Se mere