Levering

Varer, som vi har på lager, kan normalt forventes leveret indenfor 1-3 hverdage.

Herunder kan du se de forskellige muligheder for at få leveret dine varer fra webshoppen, og hvad det koster.

Er du ikke medlem af Klub Løgismose Vin & Mad endnu?
Se alle fordelene, tilmeld dig og få gratis fragt til pakkeshop.

Levering på loegismose.dk

 

Varer leveres til adresser i hele Danmark, dog kun på fastland og bro-faste øer (PostNord leverer til Bornholm).

 

Levering med PostNord

Vælger du PostNord med omdeling, og er du ikke hjemme ved levering, afleverer PostNord din pakke ved nærmeste udleveringssted. Hvis du er tilmeldt PostNords Modtagerflex, leveres din pakke som du har aftalt det med PostNord. 
Det er muligt at tracke din ordre, mens den er undervejs med PostNord. Trackingnummeret finder du på din ordrebekræftelse.

  • OBS! Ved levering med PostNord leveres vin ikke i originalt emballage.
  • OBS! Hvis den valgte pakkeboks er fuld, leveres pakken til nærmeste ledige pakkeboks.
  • OBS! Forsendelser over 20 kg. kan ikke leveres til Pakkeshop og laves derfor om til Hjemmelevering.

Levering med BudBee (ikke muligt pt.)

BudBee leverer i udvalgte postnumre i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Odense, Århus og Ålborg. Såfremt BudBee leverer i dit postnummer, vil du få vist muligheden ved valg af leveringsform. 
BudBee lever udelukkende om aftenen mellem kl. 17.00-22.00. Du kan dog angive på bestillingen, at BudBee må placere varerne i carport, redskabsrum, i trappeopgang eller andet anvist sted. I så fald overtager du risikoen for de leverede varer, når de er placeret på det anviste sted.
Det er muligt at tracke din ordre, mens den er undervejs med BudBee. Trackingnummeret finder du på din ordrebekræftelse. Du kan også følge din ordre i BudBees app.

Levering til butik

Ordrer til levering i vores butik på Nordre Toldbod er klar til afhentning fra om onsdagen, ved bestilling inden mandag kl. 12.00, og til afhentning fra om fredagen, ved bestilling inden onsdag kl. 12.00. Dvs. bestiller du en ordre mandag kl. 16.00, vil den kunne afhentes fra om fredagen, og bestiller du en ordre torsdag kl. 16.00, vil den kunne afhentes fra om onsdagen ugen efter. Der tages forbehold for ændringer i forbindelse med helligdage.

OBS! I perioden 18. november 2022 til og med tirsdag 29. november 2022 er det ikke muligt at bestille ordrer til afhentning i butikken på Nordre Toldbold.

Forbehold for ændring af leveringstype

Vi forbeholder os retten til at ændre leveringstypen for en ordre på baggrund af hvilke produkter eller hvor mange produkter, ordren indeholder. Ændring af leveringstype vil ikke medføre yderligere omkostninger for kunden.

Læs mere om vores handelsbetingelser her


Levering udenfor Danmark – kun for erhvervskunder

Kontakt venligst Løgismose på salg@lmfood.dk eller tlf. (+45) 33 32 93 32 for forespørgsler vedr. mulighed for og priser på levering til udlandet. Gælder kun for erhvervskunder og vi forbeholder os retten til, at dette muligvis ikke kan lade sig gøre.

Løgismose vin

Gå på opdagelse i vores vinunivers. Alle vine er nøje udvalgt af Løgismoses egne vin-eksperter

Se mere