• 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Levering

Varer, som vi har på lager, kan normalt forventes leveret indenfor 1-3 hverdage – du vælger selv ønsket leveringsdato, i check out, under levering.

 

Du kan vælge den leveringsform der passer dig bedst:

 • Afhent på vores vinlager i Odense (DKK 0 kr)
 • Afhent i vores butik på Nordre Toldbod (DKK 0 kr.)
  • Ordrer til afhentning i vores butik på Nordre Toldbod er klar til afhentning fra om onsdagen, ved bestilling inden mandag kl. 14.00. Dvs. bestiller man f.eks. en ordre torsdag kl. 16, vil den kunne afhentes fra om onsdagen ugen efter. Der tages forbehold for ændringer i forbindelse med helligdage.
 • Levering med Vingaloppen med omdeling (DKK 109 kr)
 • Levering med Postnord med omdeling eller til pakkeshop (DKK 49 kr.)
  • OBS! Ved levering med Postnord leveres vin ikke i originalt emballage.
 • Levering med Budbee med omdeling (mellem kl. 17.00 og 22.00 mandag til fredag. (DKK 49 kr.)
  • Budbee leverer i udvalgte postnumre i Storkøbenhavn, Odense og Århus. Såfremt Budbee leverer i dit postnummer, vil du få vist muligheden ved valg af leveringsform. 

Fri levering ved køb over 999 kr.

Varer leveres til adresser i hele Danmark, dog kun på fastland og bro-faste øer.

Valg af ønsket leveringsdato gælder kun ved levering med Vingaloppen.

Levering med Vingaloppen

Vælger du levering med omdeling af Vingaloppen, og er du ikke hjemme ved leveringen, tager fragtmanden de bestilte varer med retur, og vil herefter forsøge at levere ordren på et senere tidspunkt. Du kan dog angive på bestillingen, under bemærkning til kundeservice, at Vingaloppen må placere varerne i carport, redskabsrum, i trappeopgang eller andet anvist sted. I så fald overtager du risikoen for de leverede varer, når de er placeret på det anviste sted.

Levering med Postnord

Vælger du Postnord med omdeling, og er du ikke hjemme ved levering, afleverer Postnord din pakke ved nærmeste udleveringssted. Hvis du er tilmeldt Postnords Modtagerflex, leveres din pakke som du har aftalt det med Postnord. OBS! Ved levering med Postnord leveres vin ikke i originalt emballage.

Forbehold for ændring af leveringstype

Vi forbeholder os retten til at ændre leveringstypen for en ordre på baggrund af hvilke produkter eller hvor mange produkter, ordren indeholder. Ændring af leveringstype vil ikke medføre yderligere omkostninger for kunden.

Læs mere om vores handelsbetingelser her


Levering udenfor Danmark

Kontakt venligst Løgismose på salg@lmfood.dk eller tlf. (+45) 33 32 93 32 for forespørgsler vedr. mulighed for og priser på levering til udlandet. Vi forbeholder os retten til, at dette muligvis ikke kan lade sig gøre.

Løgismose vin

Gå på opdagelse i vores vinunivers. Alle vine er nøje udvalgt af Løgismoses egne vin-eksperter

Se mere