Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 38,25
Vildsvinepaté med Karl Johan-svampe
- 1 stk. 38,25
45,-
1 stk.
38,25
Spar 6,75
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Spændende og aldeles vanedannende terrin på 20% kød fra vildsvin. Det vildtsmagende kød får fint selskab af Karl Johansvampe, som tilføjer træ- og nøddeagtige toner til terrinen.
Nyd terrinen på sprødt surdejsbrød toppet med lynsyltede enebær.
Ingredienser
magert svinekød
fjerkrælever
vildsvinekød
20 %
rehydrerede Karl Johan svampe
6 %
æg *
løg
salt
gelatine
peber
naturlig aroma
hvidløg
chilipeber
Producent
Ved Pyrenæernes fod, i den franske provins Soule i Baskerlandet, har en af vores nyeste medlemmer af delikatesse-familien hjemme, nemlig firmaet Orocbat.
Orocbat har gennem en årrække specialiseret sig i egnstypiske delikatesser og tilbyder blandt andet en perlerække af baskiske patéer, hvor fællesnævneren er lokale ingredienser, respekt for regionens stolte gastronomiske traditioner og garanti for den gode, omfavnende smag, som er svær ikke at holde af.
Vi kan nu byde velkommen til et udvalg af kødfulde patéer og rilletter fra Orocbat, hvor gode lokale råvarer, nænsomme tilberednings - metoder og fransk gastronomisk ekspertise forenes i hvert et glas. De forskellige patéer er perfekte til frokosten, der skal kæles lidt ekstra for, til et godt glas vin når arbejdsdagen går på hæld eller til det uformelle middags - bord, hvor paté-glassene først forlader bordet sent på aftenen, når selv den mest standhaftige har taget 2., 3. og 4. gang.