1/1/1970 |
Rabarbersirup
Brug rabarbersiruppen i kager, mousser eller i et glas mousserende vin, til en hjemmelavet "kir". Lad dig ikke skræmme af mængderne – siruppen koger ind til ca. 1 liter.
Ingredienser
- 1700 g vand
- 500 g hvidvin
- 2500 g rabarber
- 3500 g sukker
- 4 stk vaniljestænger (eller 2 polynesiske vaniljestænger)
- 200 g citronsaft
- 17 stk tørrede stjerneanis
Sådan gør du
Step 1.
Fyld det hele i en stor gryde og lad det koge til det smager, som du bedst kan lide, ca. 1-2 timer. Si blandingen og kog eventuelt yderligere til en sirup-tyk konsistens.
Tip
Stik en teske i den varme sirup og læg den i køleskabet for at tjekke konsistensen i den kolde sirup.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.