1/1/1970 | Løgismose i Netto
Vafler af plantefars med grøn pesto og avocado
Skøn sommermad
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose plantefars
- 1 stk avokado
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 1 håndfuld friske grønne ærter
- 2 skefuld Løgismose creme fraiche 18%
- 1 stk citron (valgfri)
Sådan gør du
Step 1.
Opvarm et vaffeljern, pensl det med olie og fyld det med plantefars. Der er til 2 vafler i en pakke.
Step 2.
Lad vaffeljernet være lukket så længe som muligt, for at sikre at du får en fin ensartet vaffel. Giv plantefarsen ca. 8-12 min i vaffeljernet, til den er sprød, men stadig blød i midten.
Step 3.
Smør den grønne pesto på den færdige vaffel og pynt med skiver af avocado, friske ærter og en skefuld creme fraiche. Afslut eventuelt med en smule frisk citronsaft.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...