Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Spaghetti n’ Meatballs

4 PERSONER

INGREDIENSER

KØDBOLLER

½ grøn chili 
1 stort rødløg 
1 fed hvidløg 
400 g hakket oksekød 
1 spsk. Tomatpuré 
½ tsk. paprika 
2 tsk. salt 
½ dl. olivenolie 
4 sort peber

TOMATSAUCE
2 fed hvidløg
2 stk. rødløg 
½ grøn chili 
1 dl. hvidvin 
2 stk. røde peberfrugter
1 gulerod 
2 ds. Øko hakkede tomater 
½ dl. olivenolie 
1 bt. frisk basilikum, hakket
Salt, peber og rørsukker
1 pak. Tagliatelle eller Spaghetti 
1 stykke god parmesanost

Spaghetti Meatballs

SÅDAN GØR DU

KØDBOLLER: Hak chili, løg og hvidløg fint. Bland herefter alle ingredienser sammen og rør farsen sej med en grydeske, det tager nok et par min. stil den på køl ½ times tid. Når farsen har sat sig, formes små boller som steges gyldne på panden. Når de er færdige kommes de i et ildfast fad.

TOMATSAUCE: Hak hvidløg, rødløg og chili fint. Sauter det af i en gryde uden det tager farve. Når løgene er blanke tilsættes hvidvin og reduceres ind til det halve. Fjern kernerne fra peberfrugterne og snit dem groft. Skræl guleroden og snit den i i tynde skiver, kom peberfrugter, gulerod og hakkede tomater i gryden og lad det simre i ca. 30 min. under låg. Med en stavblender blendes saucen, hæld oliven olien i lidt af gangen og herefter basilikum, gem lidt til pynt. Smag til med salt, peber og rørsukker. Hæld saucen over kød bollerne og varm det i ovnen i ca. 10 min.

Kog pastaen i letsaltet vand. Server retten med masser af revet parmesanost.