Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Lun tomatsalat med oliven, feta og sprøde croutons

4 PERSONER

INGREDIENSER:

500 g. tomater, forskellige sorter, farver og størrelser
1 bk. blandede små peberfrugter 
1 lille glas oliven, f.eks. kalamata  
4 skiver daggammelt rustikt brød  
1 pakke græsk feta (ca. 150 g.) 
1 håndfuld salat  
½ skalotteløg (hakket) 
Salt og peber
sukker
timian
rosmarin
olivenolie

SÅDAN GØR DU:

Tomater og peberfrugter vaskes og skæres i halve på langs. Læg dem i en passende bradepande, krydr med salt, peber, sukker, rosmarin, timian, hakket skalotte løg og lidt olivenolie. Sæt dem i en forvarmet oven ved 150 grader i ca. 30 min.

Imens brækkes brødet i mindre stykker, som på billedet og steges sprøde i lidt olivenolie på en pande, læg dem til afdrypning på et stykke køkken rulle, krydr med salt og peber.

Vask salaten grundigt. Bræk fetaen i små stykker, dræn oliven fra olien, og drys dem ud over tomaterne,

Fordel nu croutons og salat over tomaterne.

 

Prøv den fx. sammen med denne Sancerre Blanc Domaine Tinel Blondelet fra 2015

Sancerre Blanc

2015