Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Gourmet hotdog med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe

5 HOTDOGS 

INGREDIENSER

1 pk. Løgismose medister
5 stk. Pølsebrød af god kvalitet 
5 stk. blommetomater 
1 kvist frisk timian 
1 kvist frisk rosmarin 
1 løg 
1 æg 
2 spsk. mel 
2 sps. rasp 
Vindruekerneolie til fritering af løgringe. 
100 g. kantareller 
5 dl. Vindruekerneolie 
2 æggeblommer, pasteuriserede 
1 spsk. sennep 
½ dl. Hvidvinseddike 
1 spsk. hakkede kapers 
1 spsk. hakkede cornichons 
1 spsk. hakkede skalotteløg 
Salt, peber og karse til pynt

SÅDAN GØR DU

BAGTE BLOMMETOMATER: Skær tomaterne i skiver og krydder dem med timian, rosmarin, sukker, salt og peber. Herefter lægges de i et lille ovnfast fad og bage møre ved ca. 120 gr.

SPRØDE LØGRINGE: Brug et så lille løg som muligt, gerne et skalotteløg. Skær løget i tynde skiver og tryk ringene ud, hvorefter de paneres i mel, æg og rasp. Steg dem sprøde og gyldne i vindruekerneolie. Krydder med salt og peber.

KANTARELREMOULADE: Kog de rensede kantareller i 5 dl. vindruekerneolie ved svag varme i ca. 20 – 25 min. Olien må kun lige simre. Olien med svampene i stilles til afkøling. Når svampe og olie er blevet helt koldt, tages svampene op og hakkes fint og stilles til side. Nu laves selve mayonnaisen. Pisk æggeblommer, sennep og eddike sammen. Tilsæt kantarel olien lidt ad gangen mens der konstant piskes, til den får en tyk konsistens. Bliver den for tyk kan den spædes med en smule vand. Tilsæt så de hakkede kantareller, løg, kapers og cornichoner. Smag til med salt og peber og lidt frisk hakke karse.

Bag selv nogle sprøde pølsebrød eller find nogle af god kvalitet.