1/2/2022
|
Magasin 1 2022
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match made in heaven'. Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.
Ingredienser
- 1 stk stor burrata eller 4 små
- 200 g stenbiderrogn , renset og saltet
- 4 spsk god olivenolie
- ½ stk økologisk citron , lime, grape eller yuzo, skallen herfra
- Friskkværnet peber
- Purløg
Sådan gør du
Step 1
Anret burrata i en dyb tallerken.
Step 2
Snit osten i midten, åbn den lidt, og dryp den med olivenolie, revet citrusskal og friskkværnet peber.
Step 3
Anret herefter med stenbiderrogn og purløg på toppen, og servér med ristet brød, sprøde vafler eller pommes frites.
Tip
Burrata kan købes i butikken på Nordre Toldbod, og i sæson kan du også komme stenbiderrogn fra Island i indkøbskurven.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...