31/5/2019
|
Løgismose i Netto,Magasin 5 2019
Marineret Løgismose kylling med kartoffelsalat
Sommeren er kommet, og det betyder, at grillen skal på overarbejde. Vi har gjort grill-arbejdet let og lavet en serie af udskæringer fra Løgismose kyllingen. Vores grill-serie består af Løgismose kyllingelår og overlår, marineret med citron, timian og rød peber, så det eneste du skal tænke på er at lægge dem på grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér de grillede kyllingelår og overlår med en god kartoffelsalat. Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.
Ingredienser
- Marinade
- 1 dl neutral olie
- 1 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 2 spsk honning
- 1 tsk salt
- ½ citron
- Frisk timian
- Kylling og kartoffelsalat
- 1 kg nye kartofler
- 100 g mayonnaise
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 2 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 1 bundt dild , hakket
- 2 pakker Løgismose marineret kyllingeoverlår eller -underlår
- 1 bundt persille , hakket
- 1 bundt purløg , hakket
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter.
Step 2.
Kog kartoflerne og køl dem af. Del de afkølet kartofler i halve.
Step 3.
Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.
Step 4.
Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat.
Andre forslag
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...