Tapas

Antipasti, hapsere, sharefood, tapas, fingerfood – kært barn har mange navne, men det handler i alle tilfælde om mad, der er nemt at spise med fingrene, og som du har lyst til at dele med andre. I Netto i hele landet finder du et væld af produkter, som på ganske kort tid og uden de store krumspring kan sætte mad-scenen for en hyggelig aften!

Løgismose Antipasti serie

Antipasti

Løgismose serie af antipasti er udviklet af vores kokke med stor kærlighed til det italienske køkken. Løgismose antipasti kan spises som de er til et godt glas vin, som topping på pizza, i salater, på tapasbordet og i pastaretter eller i din sandwich.

­

OPSKRIFTER MED LØGISMOSE ANTIPASTI

Dyk ned i opskrifterne og få inspiration til lette antipasti-serveringer, der leder tankerne ned til lunere himmelstrøg på de italienske trattoriaer.

 

Vinen til tapas

Det har aldrig været helt nemt at finde den rette vin i et dansk supermarked - det har vi sat en stopper for. På hylden i Netto finder du klassiske franske vine udvalgt af eller produceret for, Løgismose. Vi bringer livsglæde til hele måltidet.

Læs mere om Løgismose vin

Autentisk fransk smag

Pesto & Hummus

Det er spreads, der blot kræver en ske og så kalder ellers på fri leg – brug dem til alt fra nachos, i sandwiches, på knækbrød og surdejsbrød eller som dip til grøntsager.

Ost til tapas

Løgismose oste er udviklet i tæt samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs mere om Løgismose ost

Oliven

Nyd vores oliven med sten til tapas, i salat, på pizza, eller som aperitif.