Tapas

Hapsere, sharefood, tapas, fingerfood – kært barn har mange navne, men det handler i alle tilfælde om mad, der er nemt at spise med fingrene, og som du har lyst til at dele med andre. I Netto i hele landet finder du et væld af produkter, som på ganske kort tid og uden de store krumspring kan sætte mad-scenen for en hyggelig aften!

Pesto & Hummus

Det er spreads, der blot kræver en ske og så kalder ellers på fri leg – brug dem til alt fra nachos, i sandwiches, på knækbrød og surdejsbrød eller som dip til grøntsager.

Antipasti

Løgismose serie af antipasti er udviklet af vores kokke med stor kærlighed til det italienske køkken. Løgismose antipasti kan spises som de er til et godt glas vin, som topping på pizza, i salater, på tapasbordet og i pastaretter eller i din sandwich.

Vinen til tapas

Vi har allieret os med vores trofaste samarbejdspartnere i Frankrig, og sammen med dem har vores sommelier skabt en vinserie på udelukkende franske druer og med autentisk fransk smag.

Læs mere om Løgismose vin

Autentisk fransk smag

Ost til tapas

Løgismose oste er udviklet i tæt samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs mere om Løgismose ost

Pålæg & pølser

Løgismose produkter med kød og kylling er mærket med Smagen af Frihed og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Vi tror på, at dyr, der har det godt, også leverer fødevarer, der smager bedre.

Læs om smagen af frihed

Smagen af frihed

Oliven

Nyd vores oliven med sten til tapas, i salat, på pizza, eller som aperitif.