Nem hverdag

På hylden i Netto finder du altid hjælp til at kreere et nemt og velsmagende måltid med gode råvarer, hvad end det er til morgen, middag eller aften.

GRØNNE FÆRDIGRETTER

Velsmagende, grønne og mættende. Løgismose grønne færdigretter er fyldt med grøntsager og proteiner fra planteriget. Alle er de udviklet af vores kokke med inspiration fra verdens smagfulde køkkener. Og alle er de tilberedt fra bunden i Løgismose-køkkenet på Fyn.

Færdigretter

Løgismose færdigretterne er velkendte klassikere, der gør dem oplagte til dage, hvor der ikke er tid til at bruge timer i køkkenet, men du stadig gerne vil servere et måltid, der smager af noget, der giver god samvittighed, og som alle kan lide.

Læs om færdigretterne

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

Cooking-saucer

Vores kokke har udviklet to klassiske saucer fra det italienske og indiske køkken med udgangspunkt i de bedste råvarer, så du kan nyde den helt originale smag hjemme i dit eget køkken. Saucerne skal blot varmes og serveres med stegt kød eller grøntsager med et nemt tilbehør som pasta, ris eller brød. Vi synes, de er ret geniale – smag selv.

Opskrifter med cooking-saucerne 

ANTIPASTI

Løgismose serie af antipasti er udviklet af vores kokke med stor kærlighed til det italienske køkken. De kan spises som de er til et glas vin, på pizza, i salater, på tapasbordet, i pastaretter eller i sandwich. I alle tilfælde leder de tankerne til lunere himmelstrøg på de italienske trattoriaer.

Få inspiration til antipasti

Hverdagsfavorit - Løgismose kyllingen

Løgismose kyllingen bærer det franske Label Rouge, der kun tildeles den bedste smag, er mærket med 3 ud af 3 hjerter på Dyrevelfærdsmærket og så har den været Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse siden 2016.

Løgismose kyllingen

Koldhævet surdejsbrød

Dansk brødhåndværk i sin fineste form. Brødene koldhæves i minimum 24 timer og bages med surdej for en saftig og luftig krumme, sprød skorpe og let syrlig smag. Grahamsmel, korn og kerner giver bid og en nøddeagtig smag. Nyd brødet lunet på morgenbordet, i madpakken, til tapas eller som tilbehør til aftensmaden.

Skyr på farten

Hverdagen er i fuld gang, og på hylderne i Netto, kan du nu finde vores lækre to-go skyr varianter med topping. , der sætter prikken over i’et i en travl hverdag. Nyd dem på farten, på kontoret eller i madpakken.

Pesto, sauce & Hummus

Det er spreads og saucer, der blot kræver en ske og så kalder ellers på fri leg – brug dem til alt fra nachos, i sandwiches, på knækbrød og surdejsbrød, som dip til grøntsager eller som sauce på pasta eller nye kartofler.

Find inspiration til tapas