• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Nem hverdag

På hylden i Netto finder du altid hjælp til at kreere et nemt og velsmagende måltid med gode råvarer, hvad end det er til morgen, middag eller aften.

Færdigretter

Løgismose færdigretterne er velkendte klassikere, der gør dem oplagte til dage, hvor der ikke er tid til at bruge timer i køkkenet, men du stadig gerne vil servere et måltid, der smager af noget, der giver god samvittighed, og som alle kan lide.

Læs om færdigretterne

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

Pesto & Hummus

Det er spreads, der blot kræver en ske og så kalder ellers på fri leg – brug dem til alt fra nachos, i sandwiches, på knækbrød og surdejsbrød, som dip til grøntsager eller som sauce på pasta eller nye kartofler.

Find inspiration til tapas

Olie & eddike

Eddiker, olivenolie og balsamico er superanvendelige til at afstemme og sætte smag på alt fra dressinger til salater, gryderetter, og sågar desserter – det er bare om at prøve sig frem!

Løgismose pølseserie

Løgismose Pølser er lavet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder, og det meget høje indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg sørger for saftige pølser, som ikke sprækker så let, og som derfor egner sig godt til både bål, pande og ikke mindst grill.

Find inspiration til grillen

Smagen af frihed

Oliven & syltet grønt

Lad basisvarer være af mindst lige så høj kvalitet som hovedpersonen på middagsbordet, for det er som bekendt de små ting, der gør’et!

Find inspiration til snacks

Ost

Mild, modnet eller skimlet – på hylden i Netto finder du et væld af oste. Ostene er udviklet i tæt samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs om vores oste