Nem hverdag

På hylden i Netto finder du altid hjælp til at kreere et nemt og velsmagende måltid med gode råvarer, hvad end det er til morgen, middag eller aften.

Færdigretter

Løgismose færdigretterne er velkendte klassikere, der gør dem oplagte til dage, hvor der ikke er tid til at bruge timer i køkkenet, men du stadig gerne vil servere et måltid, der smager af noget, der giver god samvittighed, og som alle kan lide.

Læs om færdigretterne

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

MADPAKKER MED SMAG HOLDNING OG HÅNDVÆRK

Vores kokke har udviklet to nye frokostklassikere med fokus på smag holdning og håndværk. Nyd dem i madpakken eller til søndagsfrokosten og få en frokost i en klasse for sig.

Skyr

Hverdagen er i fuld gang, og på hylderne i Netto, kan du nu finde vores lækre to-go skyr varianter med topping. , der sætter prikken over i’et i en travl hverdag. Nyd dem på farten, på kontoret eller i madpakken.

Hverdagens favorit: Løgismose kyllingen

Løgismose kyllingen bærer det franske Label Rouge, der kun tildeles den bedste smag, er mærket med 3 ud af 3 hjerter på Dyrevelfærdsmærket, og så har den været Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse siden 2016

Løgismose kyllingen

Pesto, sauce & Hummus

Det er spreads og saucer, der blot kræver en ske og så kalder ellers på fri leg – brug dem til alt fra nachos, i sandwiches, på knækbrød og surdejsbrød, som dip til grøntsager eller som sauce på pasta eller nye kartofler.

Find inspiration til tapas

Oliven & syltet grønt

Lad basisvarer være af mindst lige så høj kvalitet som hovedpersonen på middagsbordet, for det er som bekendt de små ting, der gør’et!

Find inspiration til snacks