GRILLAFTEN MED SMAGEN AF GODT HÅNDVÆRK

Lune, lange og lyse aftenener sætter grillen på overarbejde. Læg Smagen af Frihed og ægte pølsemagerhåndværk på grillen, pift maden op med kondimenter og servér iskolde, økologiske øl fra mikrobryggeri, friske franske vine eller saft lavet på sommeren blomster og bær til.

Løgismose til grillen

Saftige pølser til grillen

Løgismose Ostepølser og Grillpølser er fremstillet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder og har et meget højt indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg. Det betyder saftige pølser, som ikke sprækker så let, og som derfor er særligt gode til grill.

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Dyr hører nu engang til i det fri og ikke indelukket i en hal. Derfor arbejder vi hos Løgismose også for at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

Smid smagen af frihed på grillen

Med udskæringer fra vores fritlevende Løgismose kylling der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og mærket med 3-dyrevelfærd-hjerter, har vi gjort grill-arbejdet let for dig.

Læs mere om kyllingen

KOLDE ØKOLOGISKE ØL I GLASSET

Skænk kold økologisk American Pale Ale – en frisk og let bitter øl med noter af malt, ristet korn, citrus og passionsfrugt – eller en klassisk Rød Lager – en ravfarvet øl med blød duft af flødekaramel og malt og smagsnoter i fin balance mellem karamelsødme og bittertoner – i glasset og lad sommeren sænke ind

SÆT SMAG PÅ!

Skal bøffen, kyllingen eller grøntsagerne piftes op, kan du med fordel give dem et lag af vores amerikansk inspirerede BBQ-sauce med tomat, mørkt sukker og røg! Saucen er god som grillmarinade eller ganske enkelt som en mere raffineret ketchup at dyppe pølserne i.

En mayonnaise skal være cremet og fed, men stadig luftig og smage af de råvarer, den er lavet af.

Løgismose vin

Om du serverer lyst kød, fisk, bøf eller grøntsager fra grillen, kan du med vores serie af franske vine altid finde vinen, der passer til. Den tydelige variation i både etiketfarve, vinstil og smag gør det nemt at navigere blandt vinene og finde den perfekte vin til lige netop dit grillmåltid.

Læs mere om vinen

TIL SOMMERSALATEN

Olier og eddiker er uundværlige til grillmad. Brug dem i marinader til kødet eller i dressinger til din sommersalat. Kom også Løgismose økologiske salattern i din salat. Vores økologisk salattern fremstilles efter gamle håndværksmæssige traditioner, så vi opnår den helt rette smag.

Fermenteret på økologiske råvarer på et af Italiens ældste eddikebryggerier i Modena.

Sommerens bær og blomster på flaske

Lad børn og barnlige sjæle slukke tørsten i vores økologisk saft af sommerens bær og blomsterskærme. Saften blandes med vand eller danskvand og nydes bedst med masser af isterninger.

Se hele udvalget af læskedrikke her