GRILLAFTEN MED SMAGEN AF GODT HÅNDVÆRK

Lune, lange og lyse aftenener sætter grillen på overarbejde. Læg Smagen af Frihed og ægte pølsemagerhåndværk på grillen, pift maden op med kondimenter og servér iskolde, økologiske øl fra mikrobryggeri, friske franske vine eller saft lavet på sommerens blomster og bær til.

Grill med Løgismose i Netto

Smagen af frihed på grillen

Dyrene på marken byder på et væld af udskæringer og anvendelsesmuligheder på grillen – om end du går let til værks med en grillpølse, Løgismose grillkøller eller Løgismose kylling, så er velsmagen inden for rækkevide.

Læs om smagen af frihed

KOLDE ØKOLOGISKE ØL I GLASSET

Skænk kold øl i glasset, om end du foretrækker med eller uden alkohol. Økologisk alkoholfri Pale Ale er brygget som ale på bygmalt, humle og gær, der trods de manglende procenter således ikke mangler smagen af øl. Den milde, mørkere og let luftige ale er glimrende til grillede bøffer, men den kan naturligvis også nydes alene – så længe den nydes iskold.

SÆT SMAG PÅ!

Skal bøffen, kyllingen eller grøntsagerne piftes op, kan du med fordel servere dem med vores kondimenter, flødeoste og pestoer til.

Løgismose vin

Om du serverer lyst kød, fisk, bøf eller grøntsager fra grillen, kan du med vores serie af franske vine altid finde vinen, der passer til. Den tydelige variation i både etiketfarve, vinstil og smag gør det nemt at navigere blandt vinene og finde den perfekte vin til lige netop dit grillmåltid.

Læs mere om vinen

Smid smagen af frihed på grillen

Med udskæringer fra vores fritlevende Løgismose kylling der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og mærket med 3-dyrevelfærd-hjerter, har vi gjort grill-arbejdet let for dig.

Læs mere om kyllingen

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Dyr hører nu engang til i det fri og ikke indelukket i en hal. Derfor arbejder vi hos Løgismose også for at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

TIL SOMMERSALATEN

Olier og eddiker er uundværlige til grillmad. Brug dem i marinader til kødet eller i dressinger til sommersalaten. Også gerne akkompagneret med Løgismose økologiske salattern. Vores økologisk salattern fremstilles efter gamle håndværksmæssige traditioner, så de opnår den helt rette smag og konsistens.

Fermenteret på økologiske råvarer på et af Italiens ældste eddikebryggerier i Modena.