Brunch med Løgismose i netto

Sæt skeen i økologisk tykmælk med friske bær, tænderne i en nystegt ostepølse, og nyd en lun bolle med økologisk smør, håndværks-ost og marmelade med 66% frugt, eller en tyk skive økologisk lys eller mørk (eller hvid!) pålægschokolade – og nogle af alle de andre lækkerier.

BRUNCH MED SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

Vores kokke har udviklet nye klassikere med fokus på smag holdning og håndværk. Nyd dem i på brunchbordet med god samvittighed.

SLOWROASTET KAFFE TIL LANGSOMMER MORGENER

Vores serie af premium kaffevarianter er høj-kvalitets kaffebønner, høstet på nøje udvalgte plantager i hhv. Colombia, Nicaragua og Honduras. Kaffebønnerne slowroastes i Danmark, og risteprofilerne er udviklet, så kaffen kan drikkes både med og uden mælk.

Se hele vores udvalg af kaffe her

Økologiske koldhævet brød på frost

Til brød og boller på frost bruger vores bagere økologisk mel fra gamle kornsorter, som emmer og spelt. Dejen koldhæves med surdej og brødet bages i stenovn. På den måde kan du sætte tænderne i brød og boller med masser af smag og en saftig krumme, og opnå en sprød skorpe, når du varmer dem i ovnen.

Pålægschokolade

Ekstra tykke skiver pålægschokolade på base af de fineste økologiske kakaobønner med et højt indhold af kakaoindhold. Prøv mørk-, lys- eller hvid pålægschokolade.

Brie og blå ost

Ligesom vores andre oste, er både fransk brie og blå ost udviklet i et samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode oste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Se hele vores oste-familie her

En sommer-marmelade-mad

Nyd en spelt-bolle med økologisk marmelade med hele 66% frugt – du kan finde din favorit blandt hindbær, jordbær og sommermarmelade med rabarber. Perfekt til både nybagte boller og på dit favorit-mejeriprodukt.

Se alle marmeladevarianterne

Opskrifter til brunch?

Bliv inspireret med opskrifter på brød, croissanter, belgiske vafler, overnight oats, baked beans, friterede æg og meget mere. Velbekomme

Se opskrifter til brunch