• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Brunch med Løgismose i netto

Sæt skeen i økologisk skyr og nyd en lun speltbolle med økologisk smør og Maribo-ost og marmelade med 66% frugt, eller en tyk skive økologisk lys eller mørk pålægchokolade – eller nogle af alle de andre lækkerier.

Brie og blå ost

Ligesom vores andre oste, er både fransk brie og blå ost udviklet i et samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode oste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Se hele vores oste-familie her

En sommer-marmelade-mad

Nyd en spelt-bolle med økologisk marmelade med hele 66% frugt – du kan finde din favorit blandt hindbær, jordbær og sommermarmelade med rabarber. Perfekt til både nybagte boller og på dit favorit-mejeriprodukt.

Se alle marmeladevarianterne

Pålægschokolade

Ekstra tykke skiver pålægschokolade på base af de fineste økologiske kakaobønner med et højt indhold af kakaoindhold. Prøv mørk-, lys- eller hvid pålægschokolade.

START DAGEN MED EN FRISKBRYGGET KOP KAFFE ELLER TE

Vores premium kaffevarianter er høstet på nøje udvalgte kaffeplantager i hhv. Colombia, Nicaragua og Honduras. Kaffebønnerne slowroastes i Danmark og risteprofilerne er udviklet, så kafferne kan drikkes både med og uden mælk.

Se hele vores udvalg af kaffe og te her

En frisk start på dagen

Prøv Løgismose skyr med citron til morgenmad med Løgismose mysli eller granola, eller som en proteinrig snack i løbet af dagen med hakkede nødder og frisk frugt. Også god som tilbehør til kager og i desserter.

Opskrifter til brunch?

Bliv inspireret med opskrifter på brød, croissanter, belgiske vafler, overnight oats, baked beans, friterede æg og meget mere. Velbekomme

Se opskrifter til brunch