Dæk morgenbordet med Løgismose

Hvad begærer dit morgenmadshjerte? Morgenstund har guld i mund - om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden.

Koldhævet surdejsbrød

Dansk brødhåndværk i sin fineste form. Brødene koldhæves i minimum 24 timer og bages med surdej for en saftig og luftig krumme, sprød skorpe og let syrlig smag. Grahamsmel, korn og kerner giver bid og en nøddeagtig smag. Nyd brødet lunet på morgenbordet, i madpakken, til tapas eller som tilbehør til aftensmaden.

En marmelademad

Sødmefulde marmelader må siges at bringe minder om dansk sommer og Løgismose marmelader er ingen undtagelse. Propfyldt med friske og let syrlige frugter og bær – fra jordbær, hindbær og solbær til appelsin og rabarber er det smagen af forår og sommer. Nyd marmeladerne med din yndlingsost. Eller som en sød kompot på skyr med sprød granola.

Friskbagt brød

I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.

Pålægschokolade

Om end du foretrækker lys eller mørk pålægschokolade, så er det ekstra tykke skiver på base af de fineste økologiske kakaobønner med et højt indhold af kakaoindhold.

KAFFE TIL LANGSOMME MORGENER

Vores serie af premium kaffevarianter er høj-kvalitets kaffebønner, høstet på nøje udvalgte plantager. Kaffebønnerne slowroastes i Danmark, og risteprofilerne er udviklet, så kaffen kan drikkes både med og uden mælk.

Se hele vores udvalg

Ost på morgenbordet

De fleste oste fremstilles og modnes på Løgismose Mejeri i Allested-Vejle, men også Sønderhaven Gårdmejeri, Nørup Mejeri og Bornholms Andelsmejeri hjælper os med at producere håndværksoste.

Se hele vores oste-familie

Økologisk Yoghurt

Vores økologiske yoghurt er fyldig og cremet. Mælken, som bruges til Løgismose yoghurt, er 100 % dansk og stammer fra økologiske landbrug, hvor køerne har masser af plads at røre sig på og garanti for at komme på græs.

Opskrifter til brunch?

Bliv inspireret med opskrifter på brød, croissanter, belgiske vafler, overnight oats, baked beans, friterede æg og meget mere. Velbekomme

Se opskrifter til brunch