Dæk morgenbordet med Løgismose

Morgenstund har guld i mund - hvad begærer dit morgenmadshjerte? Om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden.

En marmelade mad

Rabarber må siges at være en sand forårsbebuder. Og denne marmelade er ingen undtagelse. Propfyldt med friske og let syrlige rabarber er det smagen af forår. Brug marmeladen sammen med din yndlingsost. Eller som en sød kompot på skyr med sprød granola – så har du en fortrinlig kombination af det søde, syrlige og sprøde.

Friskbagt brød

I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.

Pålægschokolade

Ekstra tykke skiver pålægschokolade på base af de fineste økologiske kakaobønner med et højt indhold af kakaoindhold. Prøv mørke eller lyse pålægschokolade.

SLOWROASTET KAFFE TIL LANGSOMME MORGENER

Vores serie af premium kaffevarianter er høj-kvalitets kaffebønner, høstet på nøje udvalgte plantager. Kaffebønnerne slowroastes i Danmark, og risteprofilerne er udviklet, så kaffen kan drikkes både med og uden mælk.

Se hele vores udvalg af kaffe her

BRUNCH MED SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

Vores kokke har udviklet nye klassikere med fokus på smag holdning og håndværk. Nyd dem i på brunchbordet med god samvittighed.

Ost på brunchbordet

De fleste oste fremstilles og modnes på Løgismose Mejeri i Allested-Vejle, men også Sønderhaven Gårdmejeri, Nørup Mejeri og Bornholms Andelsmejeri hjælper os med at producere håndværksoste

Se hele vores oste-familie her

Økologisk Yoghurt

Vores økologiske yoghurt er fyldig og cremet. Mælken, som bruges til Løgismose yoghurt, er 100 % dansk og stammer fra økologiske landbrug, hvor køerne har masser af plads at røre sig på og garanti for at komme på græs.

Opskrifter til brunch?

Bliv inspireret med opskrifter på brød, croissanter, belgiske vafler, overnight oats, baked beans, friterede æg og meget mere. Velbekomme

Se opskrifter til brunch