Bagning

Dyk ned i vores bageunivers – bliv klogere på vores otte økologiske meltyper, hvordan de fremstilles og find masser af tips og tricks samt opskrifter på kager og bagværk.

Løgismose økologisk mel

I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.

­

Bag med Løgismose 

 

Kernerugbrød

Koldhævet Manitobabrød 

Koldhævet speltbrød

­

­

Mejeri

Løgismose Mejeri ligger i Allested-Vejle i det midtfynske. Mejeriet er leveringsdygtig i alt fra skyr, mælk og kefir til den velkendte fynske rygeost. Løgismoses mejeriprodukter er økologiske, og hvor det er muligt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Læs om Løgismose mejeri

Vi tror på, at dyr, der har det godt, også leverer fødevarer, der smager bedre

Chokolade

Løgismose økologiske chokoladeplader er mærket med Fair Trade og Fair For Life. Det sikrer, at der i de kakaoplantager vi samarbejder med lægges stor vægt på de traditionelle håndværksmetoder, samklang med naturen og ikke mindst hensynet til medarbejderne på plantagen.

Marmelade

Løgismose marmelader er fyldt med hele 66% frugt. Marmeladerne egner sig fortræffeligt på en nybagt bolle eller et ristet stykke brød med smør. Prøv dem også i trifli med knuste makroner og flødeskum, til pandekager eller på dit favorit-surmælksprodukt til morgenmad.

Find inspiration til brunch

Løgismose marmelader er fyldt med hele 66% frugt