Bagning

Dyk ned i vores bageunivers – bliv klogere på vores otte økologiske meltyper, hvordan de fremstilles og find masser af tips og tricks samt opskrifter på kager og bagværk.

Løgismose økologisk mel

I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.

­

Bag med Løgismose 

 

Kernerugbrød

Koldhævet Manitobabrød 

Koldhævet speltbrød

­

­

Genvejen til godt bagværk

Dansk brødhåndværk i sin fineste form. Brødene koldhæves i minimum 24 timer og bages med surdej for en saftig og luftig krumme, sprød skorpe og let syrlig smag. Grahamsmel, korn og kerner giver bid og en nøddeagtig smag. Men det bedste er, at du ikke behøver at passe en surdej, slæbe på kilovis af mel og have mel i hele køkkenet.

Mejeri

Løgismose Mejeri ligger i Allested-Vejle i det midtfynske. Mejeriet er leveringsdygtig i alt fra skyr, mælk og yoghurt til den velkendte fynske rygeost. Løgismoses mejeriprodukter er økologiske, og hvor det er muligt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Læs om Løgismose mejeri

Vi tror på, at dyr, der har det godt, også leverer fødevarer, der smager bedre

Chokolade

Løgismose økologiske chokoladeplader fremstilles af nøje udvalgte kakaobønner fra kakaoplantager, hvor der lægges stor vægt på traditionelle håndværksmetoder, samklang med naturen og ikke mindst hensynet til medarbejderne på plantagen. Chokolade som er alletiders i både bagværk og desserter.

Marmelade

Løgismose marmelader er fyldt med hele 66% frugt. Marmeladerne egner sig fortræffeligt på en nybagt bolle eller et ristet stykke brød med smør. Prøv dem også i trifli med knuste makroner og flødeskum, til pandekager eller på dit favorit-surmælksprodukt til morgenmad.

Find inspiration til brunch

Løgismose marmelader er fyldt med hele 66% frugt