La Label Rouge

Et kvalitetsstempel som kun gives til de bedste råvarer for deres kvalitet og gode smag.

La Label Rouge - fransk kvalitetstempel 

Den franske tilgang til fødevarer er grunden til, at Frankrig siden 1965 har haft det officielle kvalitetsstempel La Label Rouge, udstedt af det franske landbrugsministerium.

Et kvalitetsstempel, som gives til de råvarer – æg, østers, asparges, kylling etc. – der smags- og kvalitetsmæssigt er markant bedre end de konkurrerende på markedet, ud fra tesen om, at høj kvalitet i alle parametre afspejles i smagsoplevelsen. Det handler ikke om pris, det handler ikke om overholdelse af strenge regler for fødevaresikkerhed – det handler om smag, kvalitet og dyrevelfærd. 

Det er derfor med stolthed, at Løgismose kyllingen bærer det allerførste Label Rouge nummer 001-65. Det var nemlig selve faderen til Marie Binchet, der opdrætter vores kyllinger, som var blandt grundlæggerne af det franske kvalitetsstempel.

 

La Label Rouge

   I butikken på Nordre Toldbod finder du altid et udvalg af produkter som bærer mærket La Label Rouge bl.a. østers, æg, hvidløg og Løgismose kyllingen, som du også kan købe på Føtex.dk og i Netto landet over. 

Label Rouge tildeles kun den absolut bedste smag. Her handler det ikke om pris og overholdelse af strenge regler for fødevaresikkerhed – det handler om smag, kvalitet og dyrevelfærd.

­

Smag forskellen! Prøv Løgismose kyllingen, mærket med Label Rouge

Du finder Løgismose kyllingen i din lokale Netto, på Føtex.dk eller i butikken på Nordre Toldbod. 

­

Løgismose kyllingen

Løgismose kyllingerne er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, mærket med 3 dyrevelfærdshjerter og bærer La Label Rouge for kyllingens gode smag og kvalitet. Løgismose kyllingen lever frit i skovene ved Pyrenæerne. Det er en kylling, som smager af frihed.

Læs om kyllingen