Løgismose måltider

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

Dhal færdigret fra Løgismose

­

­

Altid velsmag på Netto-hylderne

Vi laver mindre mad i hjemmet. Hver tredje dansker bruger under et kvarter på at tilberede aftensmad. Tiden er knap, og samtidig stiger både udbuddet af samt kvaliteten på færdigretter.

På hylden i Netto landet over finder du altid 5-6 færdigretter fra Løgismose. 

Velsmag, gode råvarer og kvalitet, synes vi, hører sig til alle ugens måltider. Derfor afspejler Løgismose Færdigretter naturligvis dogmet ”smag, holdning og håndværk”.

Lasagne
Genvejen til bedre mad hver dag

­

­

Smag i højsædet

Smagen på færdigretterne testes løbende af vores kokke for at sikre, at smagen er og bliver, som den skal være.

Kun de bedste ingredienser ryger i retterne. Det betyder, at Klassisk Lasagne (kommer også i en størrelse til hele familien) og Butter Chicken er lavet med frilandskød fra enten frilandskødkvæg eller Løgismose kyllingen. De grønne varianter som Grøntsagslasagne og Dhal er vegetariske og økologiske færdigretter.

Retterne er udviklet i tæt samarbejde mellem vores kokke og gastronomiske mandskab, og inspirationen dertil er hentet fra Middelhavet, Østen og det danske, klassiske køkken.

 

Grønsagslasagne
Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget, til dig selv eller hele familien

­

Butter Chicken

LØGISMOSE BUTTER CHICKEN 5 STJERNER OG TESTVINDER I POLITIKENS SMAGSTEST 

Vellavet karrykylling med spark på krydderierne” –Testdommer, Amer Sulman

Den første Butter Chicken kom til verden i New Delhi i 1951 og er siden blevet danskernes foretrukne ret fra det indiske køkken. Vores Butter Chicken er mærket med Smagen af Frihed, da den selvfølgelig er tilberedt med Løgismose fritlevende kylling, marineret i varme krydderier og en cremet sauce.

Du kan altid finde Løgismose Butter Chicken på hylderne i Netto eller du kan lave den selv fra bunden med opskriften her.

Er du nysgerrig på hvem Løgismose Butter Chicken var oppe imod, kan du læse resten af anmeldelsen her.

­

­

Cirkulær emballageløsning 

Klimabelastningen fra emballage fylder generelt meget lidt i det samlede klimaregnskab, men lidt har også ret. Derfor er Løgismose færdigretter en del af en cirkulær emballageløsning.

De fremstilles af genanvendte flasker og bakker og består af min. 65% genanvendt plast, hvorfor produktet varierer i naturlige farvenuancer.

Bakkerne kaldes Evolve og er fra danske Faerch, der i 2020 vandt plastprisen.

Læs mere om vores bæredygtige emballage

 

Bæredygtig emballage på færdigretter fra Løgismose

­

Cooking-saucer

Vores kokke har udviklet to klassiske saucer fra det italienske og indiske køkken med udgangspunkt i de bedste råvarer, så du kan nyde den helt originale smag hjemme i dit eget køkken. Saucerne skal blot varmes og serveres med stegt kød eller grøntsager med et nemt tilbehør som pasta, ris eller brød. Vi synes, de er ret geniale – smag selv.

Genvejen til klassisk lasagne

Genvejen til Butter chicken