• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Færdigretter – genvejen til bedre mad hver dag

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget, til dig selv eller hele familien. Vores kokke har fundet inspiration i både middelhavskøkkenet, det indiske og det klassiske danske køkken, og har udviklet en række måltider fuld af gode råvarer. F.eks. er al kød mærket med Smagen af Frihed.
Velbekomme!

 

Løgismose Dhal testvinder i Berlingske

Nyhed!

Færdigret med kylling marineret i Dijon-sennep, og den fyldige flødesauce er smagsjusteret med hvidvin og persille og tilsat bagte porrer og soltørrede tomater. Find den nye limited edition variant på hylderne i Netto nu.

Smagen er i højsædet

Hver tirsdag testes færdigretterne af vores kokke for at sikre, at smagen er og bliver, som den skal være.

Kun de bedste ingredienser ryger i retterne. Det betyder, at Klassisk Lasagne (kommer også i en størrelse til hele familien) og Butter Chicken er lavet med frilandskød fra enten frilandskødkvæg eller Løgismose kyllingen. De grønne varianter som Grøntsagslasagne og Dhal er vegetariske og økologiske færdigretter.


Retterne er udviklet i tæt samarbejde mellem vores kokke og gastronomiske mandskab, og inspirationen dertil er hentet fra Middelhavet, Østen og det danske, klassiske køkken.

Altid velsmag på Netto-hylderne

Vi laver mindre mad i hjemmet. Hver tredje dansker bruger under et kvarter på at tilberede aftensmad. Tiden er knap, og samtidig stiger både udbuddet af samt kvaliteten på færdigretter.

På hylden i Netto landet over finder du altid 5-6 færdigretter fra Løgismose.

Velsmag, gode råvarer og kvalitet, synes vi, hører sig til alle ugens måltider. Derfor afspejler Løgismose Færdigretter naturligvis dogmet ”smag, holdning og håndværk”.

Nye spændende opskrifter

Mens 5 af færdigretterne er fast i sortiment, varierer den 6. og er kun tilgængelige i en begrænset periode. Det gør den til Limited Edition. Når vores kokke har fundet på nye, spændende opskrifter, skifter vi retten ud med en anden smagfuld variant. På den måde kan du hele tiden gå på opdagelse i nye retter og måske finde en ny favorit.

2019 bød på Limited Edition-færdigretter som Kødboller i Tomatsauce og Kylling i Tandoori Masala og 2020 vil blandt andet byde på Chili con Carne, Kylling i Cremet Sennepssauce og mange flere. Ligesom antallet af vores grønne og økologiske færdigretterne er voksende. 

 

Løgismose Butter Chicken 5 stjerner og testvinder i Politikens smagstest

 

Vellavet karrykylling med spark på krydderierne” –Testdommer, Amer Sulman

 

Den første Butter Chicken kom til verden i New Delhi i 1951 og er siden blevet danskernes foretrukne ret fra det indiske køkken. Vores Butter Chicken er mærket med Smagen af Frihed, da den selvfølgelig er tilberedt med Løgismose fritlevende kylling, marineret i varme krydderier og en cremet sauce.

Du kan altid finde Løgismose Butter Chicken på hylderne i Netto til 39,95, – eller du kan lave den selv fra bunden med opskriften her.

 

Er du nysgerrig på hvem Løgismose Butter Chicken var oppe imod, kan du læse resten af anmeldelsen her.

Løgismose Butter chicken testvinder i politekken

 

 

Genvejen til
klassisk lasagne

Genvejen til
butter chicken

 

 

Lær at lave retterne selv

Grøntsagslasagne

Klassisk Lasagne

Butter Chicken

Inspiration til aftensmaden?

Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter og find inspiration til aftensmaden.

Flere opskrifter