Andre spændende produkter
Mez Ker-Port Lay, FR-56590
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Makirulle med kammusling rillette, porrer og asiatisk sauce
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
SÅDAN GØR DU
Reducér soyasauce, sukker og sake til det opnår en sirup-lignende tekstur.
Vask porrer og skær dem over på midten (på den lange led).
Sæt vand i kog i en stor pande, og blanchér porrerne i 3 minutter.
Skær porrerne i stykker af 3 x 15 cm.
Placér to blade porrer ovenpå hinanden, og læg en spsk kammusling rillette på kanten af bladet. Rul herefter makien.
Servér makirullerne på en tallerken og brug den asiatiske sauce som dip.
Nettoindhold | 100,0 g |
Varenr.: | 218070 |
Kammusling | 47,0% |
Lyssej | |
Fløde | |
Skalotteløg | |
Gulerødder | |
Smør | |
Hvedemel | |
Mælkeprotein | laktose |
Salt | |
Persille | |
Hvidløg | |
Peber |
Energi / Kcal | 604 kJ / 144 kcal |
Fedt: | 7,8 g |
Mættede fedtsyrer: | 5,2 g |
Kulhydrater: | 5,1 g |
Sukker: | 0,9 g |
Protein: | 13 g |
Salt: | 0,95 g |
Groix & Nature har hjemme på den lille ø Groix ud for Bretagnes sydlige kyst. Øen bærer på en helt unik maritim gastronomisk arv, idet øens stolthed i mange år var en fiskeskole og hele 5 forskellige fiskekonservesfabrikker. Idag er kun Groix & Nature tilbage, som fortsat beskæftiger lokale mænd og kvinder.
De traditionelle opskrifter stammer naturligvis fra øens indbyggere og indeholder kun fisk og skaldyr leveret af lokale fiskere.