SYDONIOS

Et imponerende forarbejde er, hvad der ligger til grund for udviklingen af de helt unikke glasserier fra Sydonios. Den franske glasproducent har arbejdet med en gruppe på 100 vineksperter for at finde frem til den perfekte glasform, og efter flere runder med prototyper blev det kogt ned
til to: l’Universel og l’Esthéte. Efterfølgende er serien udvidet en smule, og Sydonios tilbyder nu 6 forskellige glas opdelt i to serier samt 2 karafler.

0 Resultater
Ingen produkter fundet

Sydonios - mundblæste vinglas

De mundblæste blyfri krystalglas fra Sydonios bevæger sig på kanten af det mulige indenfor håndværket, og stadigvæk kan de vaskes i en opvaskemaskine blot de fikseres, så de ikke vælter. Det er intet mindre end imponerende!

Kongstanken er at der skal være ”så lidt som muligt mellem vinen og den, der nyder den”, og når man sidder med et Sydonios glas i hånden, kan man nærmest blive i tvivl, om der overhovedet er noget. Letheden og elegancen er bemærkelsesværdig, og det er samtidig åbenlyst, at glassets form fremhæver de bedste sider i vinene. 

Idémanden bag Sydonios glas

Idémanden bag hedder Antoine Schvarts og kombinationen af en skarp hjerne med klassisk flair og uddannelse indenfor business samt det rette netværk i Bordeaux, fik ham sporet ind på udvikling af glas.

Selv er han født i Reims, og fascinationen af at perfektionere dette afgørende værktøj for vinprofessionelle, har ført til, at hans fjerlette glas nu foretrækkes på over halvdelen af de klassificerede slotte i Bordeaux samt hos flere end 100 producenter i Champagne.