Nytår i butikken på Nordre Toldbod

Nytårsaften er årets helt store gastronomiske fejring! Bliv klar til nytåret og gør indkøbene hos Løgismose på Nordre Toldbod.

NYTÅRSTILBUD I BUTIKKEN

SØNDAG 18. DECEMBER

 • Spar 25% på alt i butikken*

*gælder ikke i forvejen nedsatte varer og Fine Wine

ALLE DAGE I DECEMBER I SPISEBAREN

 • 10 stk. åbnede østers 180,-

HELE UGEN OP TIL NYTÅRSAFTEN

 • 1 fustage Fine de Claire-østers 95,- SPAR 14,-
 • Champagne Brut Tradition, Champagne Christian Péligri 6 fl. 979,- SPAR 575,-
 • Cava Corpinnat Brut Reserva, Castellroig 6 fl. 475,- SPAR 419,-

TIRSDAG 27. DECEMBER

 • 25% på alt spiritus
 • 25% på alle salte snacks

ONSDAG 28. DECEMBER

 • 20% rabat på alt Fine Wine

TORSDAG 29. DECEMBER

 • 10 stk. tapas og 1 fl. vin 395,-

FREDAG 30. DECEMBER

 • 30 g Baerii Caviar 219,- SPAR 81,-
 • 50 g Baerii Caviar 319,- SPAR 181,-

LØRDAG 31. DECEMBER

 • 20% rabat på alle magnumflasker

­

Champagne til nytår Smag på nytåret

­FYLD KURVEN MED SPECIALITETER TIL NYTÅRET

Fyld kurven med specialiteter til den store gastronomiske kulmination på årets sidste aften. Især op til nytår bugner butikken med eksklusive råvarer, så du kan komme ind i det nye år med den gode smag som æresgæst. Derudover har vi lavet en række gode dagtilbud, som med garanti kan forsøde din nytårsaften og bidrage til festivitassen, ekstravagancen og den gode smag. Butikken er fuld af caviar, franske østers, Champagne, eksklusive franske råvarer og grøntsager, gastronomiske genveje til den gode middag og meget, meget mere!

1. Caviar: Du finder altid caviar i butikken på Nordre Toldbod. Op til jul og nytår har vi flere forskellige typer af de delikate rogn og i æsker af 10, 30 og 50 g

2. Sorte/hvide trøfler: Gastronomiens diamanter – hvide trøfler fra Alba og sorte vintertrøfler.

3. Patéer: Skyd genvej i nytårsforretten, og servér fransk kanin-, ande- eller landpaté med grov sennep, kvædemarmelade og cornichoner.

4. Hummerbisque: Hummerbisque med blå hummer og Kari Gosse fra bretonske Groix & Nature. Her må du også gerne snyde, hvis du selv topper med et stykke skindstegt fisk eller kammuslinger.

5. Ø-laks: Tålmodighed og autentisk håndværk er hovedingredienserne i den koldrøgede Ø-laks fra Mikael på Samsø. På løgismose.dk kan du forudbestille laks til jul og nytår.

6. Vagtelæg: Dekorative på en skive koldrøget laks, sildemaden eller friteret som den lille snack. 

7. Bobler: Lad Champagneflaskerne springe hele aftenen. Vi har flere end 50 forskellige bobler på hylderne!

8. Sortfodsskinke: Crème de la crème! Sortfodsgris har en uovertruffen smag. Prøv på sprøde vafler med trøffelmayo som snack til nytårstalen.

9. Østers: Selvfølgelig skal der nydes østers på årets sidste aften – og især til Champagne. Du finder flere typer franske østers i butikken.

 

Lækkerier fra øverste hylde

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en nytårsklar butik, der bugner af østers, caviar, Champagne og andre lækkerier til årets sidste aften. I ugen op til nytår fylder vi desuden butikken med ekstra mange gode nytårstilbud, så du kan gøre et kup og få indkøbene i hus til en nytårsaften i sus og dus!

Vores sommelier guider dig

Har du brug for kyndig vinhjælp, står både vores sommelier og vinmand klar til at hjælpe dig i mål med vinmenuen. Og er du mere til alkoholfrie bobler, byder vi også på et større udvalg af slagsen.

­

­ÅBNINGSTIDER MELLEM JUL & NYTÅR

25.-26. dec.: lukket

27. dec.: 11-18

28 ec.: 10-19

29 dec.: 10-19

30 dec.: 10-19 

31. dec. 10-15  

1.-2. jan.: lukket

­

Skal det være nemt? Bestil nytårsmenuen

Bestil årets nytårsmenu og få samspil af smage og detaljerne i hver en bid med fokus på gode råvarer. Med andre ord kan du se frem til en overdådig og yderst velsmagende 10-retters nytårsmenu, som frem for alt også er nem at gå til og færdiggøre derhjemme i køkkenet.

Læs mere og bestil