Andersen Bakery

Dansk bagerhåndværk møder japansk finesse. Vi har fået æren af at blive eksklusive forhandler af konditorkager fra Andersen Bakery. Bageriet som du nok især kender fra deres famøse og finesserige fastelavnsboller, der de senere år har taget de sociale medier med storm ved fastelavnstid.

Skribent Emilie Schou Wilhjelm Ravn | 16. maj 2022 | Nr. 3 2022

­

Andersen Bakery har sine rødder i Japan, hvor bageriet blev startet den hiroshimaske bager Shunsuke Takaki, der efter en tur til Europa i 1962 blev så begejstret for ”Danish”, at han tog danske wienerbrødsopskrifter med hjem til Hiroshima og kombinerede det med japansk kompromisløshed og finesse.

I dag er Andersen Bakery en af de største bagerkæder i Japan og kombinationen af traditionelt dansk bagerhåndværk og japanernes øje for detalje har gjort bagerierne til en stor succes ikke kun i Japan, men f.eks. også i Hong Kong, New York og på Islands Brygge.

 

­

PETIT FOURS

1. Sarah Bernhardt
Chokolademousse og makronbund

2. Signaturkiks
Kiks med saltkaramel og mørk chokolade

3. Napoleonshat
Smørkage med mandelfyld og chokoladebund

4. Financiers
Marcipan, mørk chokolade og citronskal

5. Hindbærdrøm
Mandelkiksebund, hindbærmousse og ribs brokengel

6. Citrondrøm
Mandelkiksebund og citronmousse

 

MELLMSTORE KAGER

7. Yuzumåne
Syrlig citronmåne på japansk

8. Hindbærdrøm
Mandelkiksebund, hindbærmousse og ribs brokengel

9. Solbær-chokoladedrøm
Chokolademousse, solbærgelé og marcipanbund

 

STORE KAGER

10. Tokyopassion
Chokoladebund med saltkaramel og nougat, passionsfrugtfromage og passionsfrugtgelé

11. Gateau Marcel
Mørk chokoladekage og chokolademousse

 

Butikken på Nordre Toldbod

Det sker der i butikken på Nordre Toldbod.

Læs om butikken