LØGISMOSE I NETTO
SMAGEN AF SOMMER OG SMAGEN AF FRIHED
Uhmm, danske jordbær med fløde! Klassikeren er uundværlig i løbet af sommeren og hører sig til både som dessert og mellemmåltid (og også gerne som ferie-morgenmad).
LØGISMOSE PISKEFLØDE
Vores fløde hører, sammen med resten af vores økologiske mejeriserie, til under mærkningen Smagen af Frihed, er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer tre dyrevelfærdshjerter.
Det er den, fordi mælken til produkterne kommer fra landbrug, der opfylder kravene til god dyrevelfærd;
1. tyrekalvene må ikke aflives umiddelbart efter fødslen
2. køerne skal have mere plads i stalden og god plads ved foderbordet
3. koen og kalven skal være sammen mindst 24 timer efter kælvning
4. og naturligvis skal køerne skal på græs om sommeren.
Det betyder alt sammen, at dine jordbær med fløde både smager bedre og giver en god smag i munden – Smagen af frihed.
I mejeriserien finder du udover fløde, minimælk, skummetmælk, letmælk, sødmælk, kærnemælk, yoghurter og ikke mindst smør – på køl i Netto i hele landet.
FORUNDERLIGE FLØDE
Fløde omdannes til flødeskum, når luft piskes ind i fløden, såfremt fedtprocenten er på minimum 30%.
Et godt fif er at piske fløden i hånden. Så undgår du, at fløden skiller, mens flødeskummen bliver mere luftig, konsistensen blødere og derfor nemmere at arbejde med.
Undgå at piskeriset rører bunden. På den måde kommer der nemlig mest luft til fløden og resultatet er fyldig og cremet skum.
Desuden er det vigtigt at notere sig, at flødeskummen sætter sig efter piskning, hvorfor du ikke bør piske for længe.
Nogle vil endda påstå, at håndelaget kan smages.
ET GODT TIP
Som med de fleste andre smagsrige råvarer får du mest mulig smag ud af dine jordbær hvis du lader dem stå ved stuetemperatur 1/2-1 time inden de serveres.