• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Fine Wine

316 Resultater
Ribera del Duero Flor de Pingus
Napa Valley Opus One
Toscana Rosso Tignanello
Sassicaia
Brunello di Montalcino - ØKO

Spar 25%

Champagne Blanc de Blanc
Brunello di Montalcino - ØKO

Spar 25%

Ribera del Duero Pingus BIO
Pauillac de Latour smagekasse 2011, 13, 15, 16

Medlemspris

Barolo Francia

Løgismose Fine Wine

Lene og Sven Grønlykke var blandt de første i Danmark til at importere domaineaftappede vine fra Bourgogne. De exceptionelle vine, de smagte på deres mange rejser i Frankrig, ønskede de at servere på Falsled Kro og senere Kong Hans Kælder, og importen voksede gradvist, som gæsterne også ville have flasker med hjem.

Christian Grønlykkes dengang lille vinlagersalg på Nordre Toldbod med 2 åbningsdage om ugen er vokset til et stort temperaturstyret lager på Fyn, hvorfra restauranter, vinbutikker og privatkunder i hele landet serviceres.

Løgismose fine wine sortiment

Løgismoses tradition for handel med vin har resulteret i langvarigt samarbejde med nogle af verdens bedste domainer og negocianter. Ærlighed, tillid og godt købmandsskab gennem alle årene har givet unikke relationer – relationer der giver adgang til mange af verdens bedste vine til stærkt konkurrencedygtige priser.

 Vinene i Løgismose Fine Wine sælges i visse tilfælde i stærk begrænsede mængder – nogle gange i mængder ned til bare 2 eller 3 flasker – og sælges derfor efter princippet ”først til mølle”.