• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Fine Wine

305 Resultater
Ribera del Duero Flor de Pingus
6 Champagner fra topårgangen 2008

Spar 1734,-

v/1 stk.

Napa Valley Opus One
Champagne Brut
Sassicaia
Barolo Francia
Barolo Brunate
Champagne Cuvée 1522 Extra Brut

Spar 25%

v/6 stk.

Champagne Grand Blanc de Blanc  Extra-Brut

Spar 25%

v/6 stk.

Champagne P2
Vosne-Romanée Aux Genaivrières
Champagne Blanc de Blanc

Løgismose Fine Wine

Lene og Sven Grønlykke var blandt de første i Danmark til at importere domaineaftappede vine fra Bourgogne. De exceptionelle vine, de smagte på deres mange rejser i Frankrig, ønskede de at servere på Falsled Kro og senere Kong Hans Kælder, og importen voksede gradvist, som gæsterne også ville have flasker med hjem.

Christian Grønlykkes dengang lille vinlagersalg på Nordre Toldbod med 2 åbningsdage om ugen er vokset til et stort temperaturstyret lager på Fyn, hvorfra restauranter, vinbutikker og privatkunder i hele landet serviceres.

Løgismose fine wine sortiment

Løgismoses tradition for handel med vin har resulteret i langvarigt samarbejde med nogle af verdens bedste domainer og negocianter. Ærlighed, tillid og godt købmandsskab gennem alle årene har givet unikke relationer – relationer der giver adgang til mange af verdens bedste vine til stærkt konkurrencedygtige priser.

 Vinene i Løgismose Fine Wine sælges i visse tilfælde i stærk begrænsede mængder – nogle gange i mængder ned til bare 2 eller 3 flasker – og sælges derfor efter princippet ”først til mølle”.