Juvelerne hos De Muller er nu som før vinene fra de gamle Solera installationer hvoraf den ældste blev etableret i 1851 - samme år som firmaet blev grundlagt. Det vidste Luis Gutiérrez, så da han blev hyret som Robert Parkers nye mand i Spanien, var en af hans første gode gerninger at besøge De Muller.
Da vinene efterfølgende blev præsenteret i The Wine Advocate i februar 2014 og vurderet fra 93 point og opefter, blev De Müller bestormet med henvendelser, og fra at være en sluttet kreds af vinelskeres lille hemmelighed er disse vine nu blandt Spaniens mest ombejlede, og da de forskellige Solera'er kun består af ganske få fade er de kun sjældent almindeligt til salg.
Her den næsten tørre (Seca i navnet skal ikke tages helt bogstaveligt) Priorato Dom Juncosa funderet på Carinyena og Garnatxa Negra. Den er opkaldt efter en af abbederne på det berømte kloster Scala Dei, hvor de første druer til det, vi i dag kender som Priorat, blev høstet, og den kommer fra et lille Solera system, som blev etableret i 1939 for at markere afslutningen på den spanske borgerkrig.
Vinen tilsættes en god brandy meget tidligt i gæringen så restsukkerindholdet forbliver tårnhøjt og modner derefter mellem 4 og 10 år inden den bliver brugt som topping i Antonio Gaudí's Solera. Der er tale om gamle fade stablet ovenpå hinanden i 3 etager, hvor vinen starter sin rejse mod flasken på øverste etage for efter en årrække at blive tappet fra den nederste række.
Hos De Muller tapper man 1/3 af indholdet fra de nederste fade på flaske hvert andet år, hvorefter der så efterfyldes nedad fra det mellemste og øverste lag hvorefter der bliver plads til friske forsyninger af fadlagret vin i de øverste fade.
Det er ganske kompliceret at beregne hvor meget vin fra 1939 der egentlig er tilbage i en flaske, men ædel er den blevet, og da der kun står 4 fade i bunden, må mængderne nødvendigvis forblive forsvindende små. Omkring 700 flasker om året.