Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Skyr Jordbær/rabarber - laktosefri
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Skyr, som udtales [sgir’], er et fedtfattigt (0,2%), syrnet mælkeprodukt med et højt indhold af protein, hvorfor det er særdeles mættende. Skyr er meget lig den danske kvark, forskellen skal findes i den specielle mælkesyrekultur, som islændinge anvender. På Løgismose Mejeri fremstiller vi vores skyr med den originale islandske skyr-kultur.
I denne laktosefri skyr giver kombinationen af jordbær og rabarber en fin smagsbalance mellem det søde og det syrlige. Top skyren med din yndlingsmüsli og friske bær for et alletiders morgenmåltid eller som et let mellemmåltid.
Ingredienser
pasteuriseret skummetmælk *
rørsukker
jordbærpuré
4 %
vand
rabarber
3 %
majsstivelse
citronkoncentrat
fortykningsmiddel
(pektin)
aronia koncentrat
laktaseenzym
mælkesyrekultur *