Fakta
Spring giftbag
288,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Summerbird har samlet tre velsmagende påskegoodies i denne Spring Giftbag.
Gaveposen indeholder:
Spring Season Dark
Mørk chokolade Amazonas 61%, Amber Classicchokolade, krokant af Piemonte-hasselnødder og rabarberdrys.
5 Classic Eggs
Elegant gaveæske med 5 forskellige varianter af Summerbirds mest populære økologiske påskeæg.
Mint & Rhubarb
Letristede spanske mandler, praliné, mørk chokolade Guayas 71%, mynte og rabarber
Ingredienser
kakaosmør
mælkepulver *
rørsukker
mandler *
hasselnødder *
kakaomasse
invertsukkersirup
sukker
honning
glukosesirup
vand
citronsaft
flormelis
smør *
appelsinskal
citronskal
emulgator
(sojalecitin)
frysetørret rabarber
vanilje
passionsfrugtkoncentrat
rødbedepulver
hindbærpuré
hindbærpulver
lakridspulver
maltodextrin
Maldon havsalt
passionsfrugtpulver
orangeblomstvand
knuste kakaobønner
blodappelsinolie
hyldeblomstpulver
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.