Fakta
Spring Collection
548,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Easter collection er den ultimative påskeæske, fyldt med Summerbirds favoritter. Denne æske hylder både det klassiske og det moderne og egner sig ikke blot til egen nydelse, men i den grad også som værtsgave eller det ultimative påskeæg.
Gaveæsken er et luksus "påskeæg" eller en skøn værtindegave.
Ingredienser
rørsukker
mandler *
kakaosmør
14 %
kakaomasse
10 %
mælkepulver *
hasselnødder *
invertsukkersirup
glukosesirup
flormelis
sukker
smør *
honning
knuste kakaobønner
kakaopulver
appelsinskal
mangopulver
vand
maltodextrin
hindbærpulver
emulgator
(sojalecithin)
citronsaft
lakridspulver
vaniljeekstrakt
rødbedepulver
hindbærpuré
passionsfrugtpulver
rabarberpulver
malede kaffebønner
rød farve (koncentrat af gulerod, æble og solbær)
Maldon havsalt
appelsinolie
pebermynteolie
Læsø sydesalt
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.