Fakta
Småkager med citron og chiafrø
47,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Opskriften på Sablés smørkiks er gået i arv gennem generationer og har dybe rødder i byen, som bærer selv samme navn, Sablé-sur-Sarthe, der er placeret i hjertet af Loire-dalen i Frankrig.
Ingredienslisten består af råvarer fra økologisk og vegansk landbrug – det vil sige, at de er bagt helt uden smør, mælk eller æg. Den friske syrlighed fra citron kombineret med den delikate smag af chiafrø skaber en unik og særdeles vellykket kombination.
Ingredienser
hvedemel *
rørsukker
solsikkeolie
vand
chiafrø
4.5 %
naturlig citronaroma
0.5 %
salt
bagepulver
Kan indeholde spor af
(smør, hvede, gluten, mælk, soja, sesam, æg, nødder)
Producent
Madeleine de Souvré, der var en intellektuel kvinde med ordet i sin magt, havde også sin delikatesseskole i sine egne private saloner.
I juli 1670 tilbød hun, som æresgæst ved Grand Condé-domstolen, forsamlingen små, runde og yderst delikate kiks.
På den juli-dag var Madeleine de Souvré så heldig, at kongens bror var til stede, og han blev helt forelsket i de små kiks. Efterfølgende besluttede han at spise Madeleines kiks hver dag for at ære Marquise of Sablé.
Og sådan blev Le « Petit Sablé » til.
La Sablésienne er et ærketraditionelt, fransk biscuit firma beliggende i den lille by Sablé sur Sarthe, der har lagt navn til den velkendte kiks « Sablé ».
La Sablésienne benytter udelukkende lokale råvarer i deres shortbread biscuits for at kunne producere kiks i den bedste kvalitet med den bedste smag, konsistens og udseende.
Med forfædrenes viden
Fabrikken er gået i arv i flere generationer i familiens hænder, og har igennem tiden produceret en række forskellige kiks, der hver især gør brug af den viden, der er gået i arv fra generation til generation;
især opskriften på deres kendte Sablé kiks med dens solide rødder i byens lokalsamfund og historie.
La Sablésienne har med denne arv været i stand til at bevare en ægthed i både opskrift og smag, ved bl.a. at vælge de bedste naturlige råvarer.
Traditionelle processer og naturlige råvarer
Dejen, der fremstilles af de fineste naturlige råvarer, æltes, hvorefter Sablé-kiksen får sin traditionelle runde form.
Kiksen bages langsomt i den traditionelle ovn, og hele emballageprocessen foregår den dag i dag komplet håndholdt.