Fakta
Pasta & kyllingeboller i mascarponesauce
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose pasta og kyllingekødboller i mascarponesauce er inspireret af det autentiske, italienske køkken og tilberedt i Løgismose køkkenet på Fyn. Foruden en tomatsauce, der er tilsmagt med mascarpone og Parmigiano Reggiano-ost, der gør den cremet og fyldig, og med en fin smag af basilikum, er kødbollerne rørt på fritgående kylling – en pastasauce med Smagen af frihed på en bund af italienske pasta penne.
Alt du blot skål gøre er at varme retten – og du kan servere en italiensk pastaklassiker på et splitsekund, der både vil glæde alle om middagsbordet såvel som lede tankerne hen på smalle, snoede gader med charmerende lyskæder, duften af smeltet ost, solkysset hud og de milde sydlandske aftener.
Buon Appetito!
Ingredienser
mascarponesauce
49 % (vand)
tomatkoncentrat
22 %
hakkede tomater
22 % (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre)
løg
mascarpone
7 % (surhedsregulerende middel: citronsyre, Pasteuriseret MÆLK)
FLØDE *
PARMIGIANO REGGIANO *
(salt, animalsk osteløbe, MÆLK)
sukker
basilikum
1 %
salt
rapsolie
hvidløg
pastapenne
28 % (vand, DURUMHVEDEMEL)
kødboller
23 % (52% kyllingestrimler, 18 % kyllingeskind, løg, squash, courgette, kartoffelflager, salt, hvidløg, chili, timian, MÆLK, MUSKATNØD, ÆG, HVEDEMEL)