Fakta
Pasta & kylling i flødesovs
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
I Løgismose køkkenet på Fyn har vores kokke tilberedt en sjælevarmende pastaret fra bunden med fritgående kylling i en cremet sauce baseret på fløde.
Saucen tilberedes med spinat og soltørrede tomater, smages til med citron og estragon og kommer på en bund af italienske pasta penne – vi kalder det genvejen til bedre mad hver dag.
Ingredienser
Flødesauce med hakket kylling
63 % (vand, FLØDE)
MÆLK *
citronsaft
2 %
majsstivelse
hvidløg
salt
PARMIGIANO REGGIANO *
(salt, animalsk osteløbe, MÆLK)
rapsolie
estragon
0.3 %
citronskal
0.1 %
peber
pastapenne
37 % (vand, DURUMHVEDEMEL)
soltørrede tomater
(tomater, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre)
kyllingeskind
7 %
løg
spinat
kyllingestrimler
52 %