Fakta
Flødeboller på marcipanbund
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose økologiske flødeboller er håndværksflødeboller lavet på de fineste økologiske råvarer.
Den klassiske kiksebund har vi skiftet ud med saftig marcipan. Skummet er hvidt, luftigt og cremet med god smag af bourbon vanilje og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade, som knækker, når du sætter tænderne i flødebollen.
Nyd flødebollerne til en varm kop kaffe i utide, som dessert til gæstemiddagen, foran pejsen, søndagsfilmen eller udskift fredagsslikken med en chokoladeovertukket flødebolle.
I æsken finder du to varianter – en klassisk og en med ristet gylden kokos.
Ingredienser
chokolade
35 % (KAKAOMASSE, rørsukker, KAKAOSMØR)
marcipan *
24 % (vand, MANDLER, sukker, GLUKOSESIRUP)
rørsukker
GLUKOSESIRUP *
vand
kokos
1 %
ÆGGEHVIDEPULVER *
stabilisator: agar
vanilje