Fakta
- 1 stk. 29,75
Chips med egerøget chili
- 1 stk. 29,75
35,-
1 stk.
29,75
Spar 5,25
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.
Hvis man vil have chips med chili, er Brown Bag af den opfattelse, at det så er fordi man virkelig ønsker sig et kick ud af det! Derfor er disse chips ikke for de forsigtige, men hvor smager de godt! Også denne variant har vundet guld ved Great Taste Awards. Alle Brown Bags chips er kogt forsigtigt i en mild solsikkeolie.
Vi stødte på Brown Bag chips på London Speciality & Fine Food Fair i september 2012. Og der var ingen tvivl om, at disse chips hævede sig over de i øvrigt glimrende engelske chips vi i forvejen solgte hos Løgismose. Og da vores mission jo som bekendt er hele tiden at finde produkter af en endnu bedre kvalitet, sendte vi fluks vores første ordre til Brown Bag i løbet af oktober!
Ingredienser
kartoffel
solsikkeolie
krydderi
8 % (egerøget sukker, salt, sukker, hvidløg, rismel, løgpulver, spidskommen, tomatpulver, chilipeber, egerøget salt, gærekstraktpulver, naturlig aroma, citronsyre, paprikaekstrakt)
Producent
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.