Fakta
Andesauce
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Vores klassiske andesauce er tilberedt fra bunden i Løgismose-køkkenet på Fyn, hvor Løgismose-kokke har lavet den på andefond og rødvin og tilsmagt den med svesker og æbler.
Nyd andesaucen til andesteg eller i en baguette med rester af and, grov sennep og syltede agurker.
Ingredienser
Vand
rødvin
(SULFITTER)
HVEDEMEL
løg
andefedt
5.6 %
andefond
4.4 % (salt, gærekstrakt, andekød, naturlig aroma, sukker, kyllingefond, krydderi)
æbletern
3.3 % (æbler, surhedsregulerende middel, :, citron, ascorbinsyre, salt)
ribsgelé
(sukker, ribssaft fra koncentrat, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: pektin, konserveringsmiddel: kaliumsorbat)
svesker
2.8 %
salt
kulør
(farvestof: ammonieret karamel, vand, salt)
peber